sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Mäkin kun muutkin

Actasta, Sopasta ja Pipasta on kuulunut nytten viime päivien aikana hyvinkin paljon ja halusin heittää oman lusikkanikin soppaan. Ne, jotka eivät tiedä, mikä Acta tai Sopa tai Pipa on, linkitän teille Ananasmanian jutun Actasta & tästä muustakin asiasta. Lisäksi lisään tähän alle videon, joka löytyy tuolta Aman postauksestakin.

Mielestäni netin piraattihommiin on ihan hyvä puuttua, mutta tässä asiassa lähestymistapa on väärä. Ei ole oikeudenmukaista, jos meidän nettiyhteyksiämme aletaan stalkkailemaan liian tarkkaan tai jos parin laittomasti levitetyn elokuvan katsomisesta saattaa saada monen vuoden vankeustuomion. Se olis aika lailla byebye sananvapaudelle ja kaikelle yksityisyydelle.

Toivottavasti tämä ei tässä nykyisessä muodossaan mene läpi. Pohjalla on hyvä idea, mutta keinot asian toteuttamiseksi ovat aivan pielessä. Saa nähdä mitä tästäkin tulee...

- Hannavee

2 kommenttia:

  1. Oon otettu että linkitit mun tekstin tässä, hienoa että sain kirjoitettua jotain sellaista jonka sä koet olevan hyvä laajemman infon lähde. :---)

    Propsit myös siitä että sä lähdit mukaan levittämään sanomaa ACTA:sta, sitä todellakin tarvitaan.

    VastaaPoista
  2. Sun tekstin luettua päätin, että sanon asiaan ittekin jotain. Olit tosi hyvin kirjottanu sen tekstin, kävi kaikki tosi hyvin ilmi :)

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)