keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Thingarna

Oli aika mielenkiintoinen - etin näitä kuvia melkeen puol tuntia koneelta, sitten tajusin kattoo löytyiskö ne muistikortilta kun ei koneelta meinannu löytyä millään ja tadaa, siellähän ne! Miten voi ihminen olla näin pälli, kysympähän vaan! :D (Sori muuten jo ennalta huonoista kuvista, paremmasta kamerasta loppu akku joten piti tyytyä tuohon kehnompaan. ://)


 Dan Brown, Symboli - 8e
Sophie Kinsella, Salaisuuksia ilmassa - 5e

Mutta asiaan - kävin viime viikolla Suomalaisessa kirjakaupassa vaan kattelemassa josko aleista löytyisi jotain - ja löytyihän sieltä! Oli Dan Brownin Symboli sekä Sophie Kinsellan Salaisuuksia ilmassa -kirjat niin hyvässä alessa, etten voinut vastustaa. + Sain vanhemmilta rahat Symboliin, se ostettiin yhteiseksi. Kumpaakaan en ole vielä kerinnyt aloittamaan, sillä tällä hetkellä on Allison Pearsonin Kate Reddy - Täydellä teholla yötä päivää -kirja menossa, mutta Dan Brownin ja Sophie Kinsellan kirjat tuntien ei voi mitään muuta kuin aivan mahtavaa luettavaa odottaa.


The Singing Detective - 4e
Charlie Bartlett - 4e

Toisena täydellisenä tilaisuutena tuli Huuto.netissä vastaan pari leffaa, joita ei meinaa saada enää mistään - The Singing Detective sekä Charlie Bartlett. Charlie Bartlettistahan oon tehny hyvin pienimuotoisen arvostelunkin jo elokuussa, käykääpä kurkkaamassa. Oon kerinny kattomaan molemmat ja on pakko sanoa, että The Singing Detective on aivan mahtava - ei Charlie Bartlettkaan kauas jää. Jos ette ole nähny kumpaakaan, suosittelen todella. Molemmissa on hyvät näyttelijäsuoritukset (RDJr., heh) ja molemmista löytyy huumoria - ainakin meitti löytää :D.

Onko muuten outoa, että jää päähän soimaan elokuvan soundtrackit? Oon nyt jo parisen viikkoa kuunnellut noita uusimman Sherlock Holmesin leffabiisejä ja Hans Zimmer ylitti kyllä taas itsensä! Lahjakas ihminen, pakko sanoa. :)

- Hannavee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)