lauantai 28. tammikuuta 2012

Tuitui!

Melkeen koko mennyt viikko on mennyt tutustuessa & ulkoiluttaessa naapuriin muuttanutta paria lapinkoiraa. Molemmat on - tähän tietoon ainakin - pelkästään sijotuksessa naapurissa, mutta eihän sitä ikinä tiedä ;) En oo ennen tajunnutkaan, miten sulosia nekin oikeasti on. Varsinkin niistä tämä musta-valkoinen - ihana väritys ja vielä söpömmän nappisilmät. On vaaleanruskea-valkoinenkin suloinen, mutta tämä 2-vuotias musta-valkoinen ihanuus vei kyllä sydämen. Yritin itte ottaa kuvaa näistä, mutta eihän siitä tullut mitään kun kumpikaan ei pysynyt aloillaan, joten joudutaan tyytymään netin ihmeelliseen maailmaan. :)
Kyllä nuo nyt aika lähelle osuu. Eikö olekin suloinen! :)

Koulussa koko viikko on mennyt lähinnä sopiessa tapaamisia parin opettajan kanssa Espanjan vaihtoon liittyen sekä erinäisiä julisteita & Illustrator -harjoituksia tehden. Osa on ollut ihan mukavaa, osa ei. Esimerkkinä huonosta on koulun Macien näytöt - miksei niitä voida kalibroida! Tulis kerralla oikeet värisävyt eikä tarttis aina arpoa milloin menee oikein ja milloin ei -.- Nyt etenkin kun viikolla tekemät julisteet menee itärajan toiselle puolelle johkin pieneen näyttelyyn...

Ei vaan oo voinu taas vähempää tää blogigkaan kiinnostaa vähään aikaan. Aikaa olis osana illoista ollu ihan kiitettävästi, aiheitakin riittäis, mutta ei vaan kiinnostus riitä. Ihan ihme homma, välistä kiinnostaa koko ajan eikä meinaa pystyä kirjoittamaan tarpeeksi, joskus ei vaan kiinnosta ollenkaan. Noh, onneks kukaan ei voi pakottaa kirjottamaan :)

5 kommenttia:

 1. Mihis päin oot Espanjaan menossa? Ite oon erasmus vaihossa Córdobassa(pois tuun kyllä kahen viikon päästä!) mutta jos on jotain kysymistä käytännön elämästä tai muusta vaihtoelämästä niin vastaan mielelläni ! (tiedän että sulla ei erasmus vaihto oo vuorossa, mutta elämä on samanlaista joka vaihossa!)

  VastaaPoista
 2. Torreviejaan, sinne Alicanten suunnalle. Olis joo hiukan hintatasosta kysyttävää - onko samanlaista kun suomessa vai halvempaa? Nii ja miten pitkään kaupat on oikeen auki? Siestasta jo tiiänkin, mutta tuo hintataso & kauppa-asia on hiukan auki :))

  VastaaPoista
 3. Sunnuntaisin täällä on kaikki kiinni, paitsi "chinot" (sellasia pikkusia kauppoja mistä saa kaikkee perustavaraa)mut isot ruokakaupat on sit just 9-21 ma-la. Monet vaatekaupat on joku 10-22 auki. Siestan ajaks sulkee yleensä ainoastaan pikku kaupat.

  Hintataso sitten.. Juomat täällä on halvempia. Siis ihan mehusta viiniin. Samoin kasvikset ja hedelmät. Mut sit taas tonnikala ja makarooni on kalliimpaa kun Suomessa :D Ja sinuna jättäsin ostokset Suomessa ostamatta, suosiolla tänne kenkä ja vaateapajille, parempi valikoima ja monesti halvempaakin. Halvempaa kun Suomessa, paitsi sähkö.Ulkona syöminen on myös halpaa !

  VastaaPoista
 4. Kaupat on sunnuntaisin kiinni mut sit muuten auki yleensä 9-21. Siestan ajaks ovensa sulkee vaan pikku kaupat.

  Älä missään nimessä osta Suomesta tänne mitään, täältä löydät halvemmalla ja ei niin samanlaista ko Suomessa. ELi jätä balleriinojen hankinta ihan vaan Espanjaan :)

  Juomat siis ihan kaikki mehusta viiniin on tosi halpaa täällä, samoin kasvikset ja hedelmät. Mut sit tonnikala ja makarooni on kalliimpaa kun Suomessa :D

  Yleisesti ottaen halvempaa siis :)

  VastaaPoista
 5. Hitsi, tuli ballerinat just perjantaina hommattua! Mutta on kyllä hintansa väärtit, niissä maailman parhaat pohjat - ihan kun pilvien päällä kävelis! Hyvä tietää, jättää sitten naamanpesuaineitten ja muitten tollasten uusimisen sinne :) Yleisesti ottaen musta tuntuu, että kaikkialla on halvempaa kun Suomessa :D

  Kiitos kuitenkin vinkeistä! :)

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)