tiistai 13. heinäkuuta 2010

HERKKULAKKO vol.2. - Päivä 0.

Tänään, 13.07.2010 olen siis viimeinkin aloittanut uuden herkkulakon ja elämäntapojen muutoksen! Tätä päivää ei lasketa mukaan, siitä päivä 0. (Joka siis tarkoittaa että huomenna on päivä 1. :D)


Tänään on tullut siis syötyä:

Aamupala:
- Ingman appelsiinijogurtti
- kuppi kahvia (kerman kera)

Lounas:
Valion kahvijogurtti ja Valion appelsiinijogurtti
- Kuppi kahvia (kerman kera)
- Pala Pandan valkosuklaata
- Pala Maraboun minttusuklaata
- 2 palaa Fazerin pähkinäsuklaata


Päivällinen:
- Hampurilainen + isot ranskikset
- 0.4l Pepsiä

Iltapala:
- Mansikoita ja vaniljajäätelöä


Muut juomat ja välipalat:- 0.3l Pirkan lime&lemon limsaa jäillä
- Ingman Juice-jäätelö (arvosteluun, annetaan anteeksi :D)
- 6 mansikkaa (hedelmiä, pelkkää plussaa!)
- 0.4l Jaffaa

Parannuksia ruokavalioon vol.1.:
- Kahvia maidon kanssa, kerma jätetään pois!
- EI hampurilaisaterioita
- EI limsaa joka päivä (vain kun on juhlan aihetta tai viikonloppu!)
- EI jäätelöitä joka päivä (kesällä saa syödä hiukan enemmän
- LIIKUNTAA!

Huhhuh, kauheasti tullut syötyä kaikkea.. Siltä se kyllä tuntuukin.. Siinä sen huomaa miten paljon syö vaikka luulee että ei syö melkein ollenkaan.. Liikuntaa täytyy lisätä.. Tosin viimeiset kaksi viikkoa + tämä viikko olen ollut töissä K-marketissa purkamassa rullakoita ja juoksevia asioita hoitamassa joten eiköhän anneta anteeksi näiltä parilta viikolta.. Tämän viikon jälkeen (ja kelien viilennyttyä) aloitetaan sitten taas kunnolla liikkumaan..
Muuten olen käynyt ma ja to pelaamasas biitsiä isäni peliporukan kanssa, himputti että siinä saa juosta! Talvisin käyn yleensä salilla ja pelaamassa isän porukan kanssa lenttistä ihan sisällä. Kyllä, lentopallo on ihana laji!

Eiköhän siinä tullut lörpöteltyä ihan tarpeeksi, huomenna taas lisää! (Saatan sitten päivittää postausta päivän mittaan jos muistan uusia asioita joita olen syönyt :) Ainakin iltapalan päivitän vielä tänään!)

(Nyt sitten niitä risuja tännepäin!)

3 kommenttia:

 1. Huh! Olen itsekin ajatellut jonkinlaisen syömistä koskevan lakon aloittamista, mutta eipä ole vielä oikein onnistunut. Pitelen täällä sinulle peukkuja, että saat pidettyä herkkumahan valitukset hiljaisina! =)

  VastaaPoista
 2. Hyihyihyi kun on tullut syötyä! :D Noei, on iteltäniki tullu lipsuttua, eilen (nyt jo oikeestaan toissapäivänä) mäkkärissä kana-ateria, tänään 3 tortillaa... jäätelöä, suklaata, limua ja sipsiä.

  Mäki aijon ottaa itteeni niskasta kiinni ja oikeesti ottaa terveemmät elämäntavat. Onneks iskä tilaa mulle ja isosiskolle salikortit nii päästää sinne sitte reenailemaa :D Äitiki koko ajan sanoo mun syömisestä että oon kasvava lapsi (ku siis ite valitan ku syön kaikkea epäterveellistä ymsyms) mutta en halua olla ylipainoinen, mutten myöskää mikää anorektikko, vaan tästä vähän laihempi, tai kevyempi. Ehkä kilon tai 2 kiloo. Ja kunto on nii huono esim. juostessa, mutta juoksumatolla en ees hengästy.

  Joo, lopetan nyt mun vuodatukset :D

  VastaaPoista
 3. Anna Elisabeth: Itseäni hävettää tuo 1. päivän syömiset. (Julkaisen kohta postauksen) Hyvä että pidät peukkuja :D Oli tänään helppoa kun ei ollut kahvihuoneessa suklaata vain pullaa, enkä pullasta niin välitä!

  Pinja: Saa vuodattaa, sitähän varten blogit periaatteessa ovatkin (ja niiden kommentointilaatikotkin.. :D) Salilla käynti on hyvä, itekin jatkan nytten talvella taas. Kesän piän aina väliä kun ei siellä jaksa olla :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)