sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Inspiraation puute

Nyt on tämän viikon ajan ollut inspiraation puute koko viikon.

Oli siis ensimmäinen kesätyöviikko ja töitä on tehty aamu 8 kahteen päivällä, eli 6 tuntia. Ja tällä viikolla oli vielä lauantainakin töitä! Oli tosin hiukan erilainen päivä, josta saadaan sitten yksi päivä vapaaksi. Ajattelin pitää vapaata viimeisen kesätyöviikon perjantain :D

Töiden jälkeen olen mennyt kavereiden kanssa kylälle tai sitten kaupunkiin ja koneelle en jonain päivinä ole kerinnyt ollenkaan. Ja silloin kun olen, olen ollut vain max. tunnin.

Joten, nyt on sitten hiukan hiljaisempaa aikaa kuten aina kesäisin, Hansimsiskin on jäänyt roikkumaan ja kertoilenkin nyt tässä hiukan.

On siis ilmestynyt uusi kamasetti nimellä Fastline, jotakin autoja jne. tullut. Sitten Create a Pattern-tool on ilmestynyt eli tällä voi tehdä omia kuvioita (Ladattavissa TS3:n virallisilta sivuilta.) Ja on tullut myöskin jokin päivän tarjousjuttu virallisille sivuille, en ole ottanut enempää selvää. Käykää kurkkimassa :D

Palaillaan joskus paremmalla ajalla vaikkapa uuden tuton kanssa:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)