perjantai 16. heinäkuuta 2010

HERKKULAKKO vol.2. - Päivä 2.

Päivä 2 oli siis torstai, 15.07.2010. Tämä päivä meni jo paaaaljon paremmin kuin ensimmäinen, en tehnyt yhtäkään lipsahdusta!

Mitä sitten söinkään:

Aamupala:
- kahvikuppi
- Ingmanin mustikkajogurtti

Lounas: (tauko)
- kahvikuppi
- riisipiirakka

Lounas: (tauko)

- kahvikuppi
- riisipiirakka

Päivällinen:
- salaattia (puolet annoksesta)
- 1,5 perunaa
- 1 pihvi
- puolikas kuhafile
- puolikas vaalea leipä
- lasi limsaa (Pirkan lime-sitruuna)

Iltapala:
 - Iittalan jälkiruokakupillinen lohkoperunoita ja nakkia
- 2 lasia mehua

Muut:
 - Biitsin jälkeen 0,5l Fantaa terassilla (virkistävää!)

Liikunta:
  -BIITSIÄ!! (niille jotka eivät tiedä mitä se on, niin se on rantalentopalloa XD)


Parannuksia ruokavalioon vol.2.
 - Vähennä vaaleaa leipää ja viljaa
 - Kesällä saa limua juoda pienissä määrissä, tänään meni ehkä hiukan pienen määrän ylitse. Sovitaanko että 0.5l on maksimi päivässä!

Vinkki HERKKULAKON pysymiseen vol.2.
Pistä joku vahtimaan itseäsi ettet sorru. Esim pyydät kaveriasi vahtimaan syömisiäsi ja jos olet kaverisi kanssa kaupassa ja haluat ostaa jäätelön niin kaverisi voi muistuttaa sinua herkkulakostasi ja siitä miten huono omatunto tulee jos syöt jäätelön ja olet rikkonut lakon. Kannattaa!

Oli muuten viimeinen työpäivä ja kahvitauolla ei tullut syötyä mitään muuta kuin nämä:
(anteeksi taas kännykän kameralla otettu kuva)
Fanipalat ja suklaat olivat loppuneet (sniif..) joten mitään muuta ei tullut syötä! Ja kyllä, join kahvini Malboron kupista xD

2 kommenttia:

 1. Jos aiot liikkua, älä ihmeessä jätä viljaa pois, tai vähennä liikaa. Hiilihydraatteja välttämättä et laihdu pysyvästi ja painon putoamisen pysähdyttyä kilot tulevat usein korkojen kanssa takaisin. Myös lihakset tarvitsevat toimiakseen hiilihydraatteja, niistä lihakset saavat energiasta. Suosittelisin ottamaan netistä/kirjoista selville, missä on ns. nopeita ja hitaita hiilareita, hitaat hiilarit ovat hyvätksi, nopeat eivät juuri anna kropalle energia. Hitaat hiilarit myös vievät muistaakseni näläntunteen pois pidemmäksi aikaa. leiväksi suosittelen jälkiuunileipää, se on hieman "sitkeämpää", kuin tavallinen ruisleipä ja kaikkein kuitupitoisinta. Tekee kropalle hyvää ja vie nälän paremmin, kuin vaalea voipulla. :) Muistathan myös juoda paljon vettä? Se on tärkeää tavallisestikin ja etenkin näillä helteillä. Myös vesi hillitsee janontunnetta ja poistaa ylimääräiset nsteet kropasta ja tukee painonhallintaa.

  Anteeksi tämäkin romaani, tukkeutan kohta sun kommenttilaatikot. :D Äiti kävi vain muutama kuukausi sitten jonkin ravitsemuskurssin, jossa puhuttiin liikuntaravitsemuksesta ja painonhallinnasta. lisäksi vanhempani ovat jojolaihduttajia, joten tietoa aiheesta löytyy muutenkin paljon, vaikka käytäntö onkin huonosta itsekurista johtuen niin pirun vaikeaa.

  VastaaPoista
 2. Juu en ole jättämässä viljaa pois, vähentämässä pikemminkin hiukan kun sitä tulee muuten syötyä aivan liikaa! + Kaiken lisäksi jälkiuunileipä on parempaa kuin muut leivät! :D

  Vettä en kauheasti juo, kuten itsekin sanot niin käytäntö on vaikeampaa kuin teoria :D

  Se on hyvä että tukkeutat, saan paljon hyviä vinkkejä! Kiitokset kommentista :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)