sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

HERKKULAKKO vol.2. - Päivä 4.

Päivä neljä oli lauantai, 17.07.2010. Tuntuu edelleenkin ihan oudolta kun ei tarvitse katsoa monelta menee nukkumaan kun ei ole töitä.. TAHTOO LISÄÄ TÖITÄ!  Alla kuitenkin päivän ruoka!

 Aamupala:
- kahvikuppi
- 2 siivua vaaleaa leipää, päällä Oivariinia, Atrian Saunapalvia, salaattia, tomaattia ja Aromat-maustetta
Lounas:
- 1 peruna
- 1,5 pihvi (ohut ja pieni)
- porkkanoita, kurkkua, viinirypäleitä ja Linkosuon ruisnappeja dipin kanssa
- mooonta lasillista kotitekoista mehua!
Päivällinen:
- Ristorante-pitsa (mozarella) puokkiin kaverin kanssa
- taas mooonta lasia kotitekoista mehua!
Iltapala:
 --------------------------
Muut:
 - n.4-6 kuppia kahvia
Liikunta:
- Kylällä pyöriminen

Tänään oli ihan hyvä päivä, ei mitään lipsahduksia päässyt sattumaan! Liikunta tosin jäi hiukan vähiin mutta huomenna sitä tulee kun käydään Keuruun markkinoilla. Oikeasti oli tarkoitus mennä kaverin kanssa kaupunkiin katsastamaan viimeiset alet mutta tämä sai kait mahataudin niin se sitten peruuntui..

Olenko oikeasti hiukan päästäni sekaisin vai onko OK kaivata takaisin töihin? 


PS. Kun kommentoitte paria päivää vanhempia postauksia niin voisitteko merkata postauksen nimen siihen kommentin alkuun niin tiedän missä se kommentti sitten odottelee vastaustaan! Kiitokset :D

2 kommenttia:

  1. Kyllähän ne työt kivoja on, kun on nuori ja sitä ei tarvi tehdä koko ajan. Itse olen ollut kohta 4 kuukautta putkeen töissä, ensin koulun kautta kaksi kuukautta harjoittelussa ja sitten kaksi kuukautta kunnon töissä, enkä kyllä enää jaksaisi aamulla nousta sängystä, ellen tietäisi, että siitä saa rahaa. :D On tuo ihan mukavaa, mutta koulussa oli mukavan huoletonta.

    VastaaPoista
  2. VOi olla noinkin, hiukan hankala rueta väittämään vastaan kun ei ole kokemusta :D TOki työstään pitää tykätä että sitä jaksaa tehdä :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)