maanantai 19. heinäkuuta 2010

HERKKULAKKO vol.2. - Päivä 5.

Päivä viisi oli sunnuntai 18.06.2010. Aamupäivä meni markkinoilla Keuruulla. Dannykin tuli nähtyä, vaikkakin vain parilta vilaukselta, mutta kumminkin :D  Parit ostoksetkin tuli tehtyä, niistä kerron alempana ruokapäiväkirjan jälkeen!

Aamupala:
- 2 siivua Vaasan ruispalaa, päällä Oivariinia, HK:n Ohuen ohutta saunapalvia 2 siivua per leipä, tomaattia ja Aromat-maustetta
- 2 kuppia kahvia
Lounas:
- kuppi kahvia
- 0,25l Pepsiä
- kourallinen pähkinöitä
Päivällinen:
- lohkoperunoita ja pilkottuja pihvinpalasia
- ruokalusikallinen Forssan perunasalaattia
- 2 lasia kotitekoista mehua
Iltapala:
- kurkkua ja dipin jämät
Muut:
-Viinirypäleitä
- Pähkinöitä
Liikunta:
- markkinoilla pyöriminen n.3-4 tuntia
Parannuksia ruokavalioon vol.4.
- JUO SITÄ VETTÄ!!

--------------------------------------------------------------

Tässäpä ostokseni jo yllämainituilta markkinoilta:

Ei kovinkaan paljoa, vain kaksi aivan äärettömän kaunista korua!!
Ylempi maksoi neljä euroa  ja mielestäni tuo kuvassa näkyvä pieni ukkeli kuuluu johonkin maya-kulttuuriin, lyökää jos puhun palturia! Alempi maksoi kolme euroa ja sen "päähelmi" sisältää jonkinlaisen kasvin lehden, veikkasini vaahteraa. Näihin kahteen siis ihastuin niin suunnattomasti että oli aivan pakko saada, oikein kutsuivat luoksensa! Alemman ostin itse ja ylemmän kustansivat vanhempani, kiitokset heille vaikkeivat tätä blogia luekaan!

Mites teillä lukijoilla menee? Onko kesälomalla tullut tehtyä jotakin reissua tai vastaavaa?

2 kommenttia:

  1. Kauniit korut kyllä. :) Se veden juonti on opettelukysymys, itse pidin sitä aiemmin ihan hiton pahan makuisena ja nykyään olen jonkinasteinen vesinarkomaani. ;D
    Tämä kesä on mennyt puhtaasti töiden parissa, muutamissa juhlissa ollut, mutta muutoin ihan kotikaupungissa. :/ Pitäs kyllä tehä joku viikonlopun minireissu.

    VastaaPoista
  2. Minäpä kerron huomisen postauksessa hiukan lisää omasta matkastani! Tänään olen yrittänyt litkiä vettä niin paljon kuin olen suinkin kerinnyt mutta huonolla menestyksellä!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)