torstai 30. syyskuuta 2010

Kuun ihastukset - Syyskuu 2010 vol.2.

Heh, olen niin onnellinen että ehdin vielä tässä kuussa tehdä tämän toisenkin osan tähän! Ensimmäisessä osassa käsittelinkin jonkin verran pukeutumsiseen liittyvää juttua, kuten vaikkapa villasukkia. Nyt onkin vuorossa jotakin hiukan erikoisempaa! Tästä se lähtee:

  • Sinisen ja mustan yhdistelmä silmämeikissä on aivan ihanaa! Tykkään vielä oikein tehdä siitä utuisen näköisen hiukan pehmentämällä kynien rajauksien rajoja. Alla pari kuvaa, eka ilman laseja ja toinen lasien kanssa!
  •  Uudet hiukseni (nämä sain jo alkukuusta, jäi mainitsematta aikaisemmin..) Pohjaväri on tumma ja päällä on hiukan vaaleamman ruskeita raitoja. Päältä lyhyempi (reilusti kerrostuksia) ja muualta pari senttiä yli olkapäiden. Kasvatus käynnissä <33
  • Syyskengät ovat taas jokavuotiseen tapaan vieneet sydämeni! Tänä vuonna hommasin korolliset nilkkurit sekä matalapohjaiset nilkkurit. Korkkarit on tumman harmaat ja nilkkurit mustat, molemmissa on ihania yksityiskohtia joita rakastan <33
  • Facebook on kesän ja alkusyksyn tylsyyden jälkeen ansainnut paikkansa jokapäiväisessä käytössä niin koulunsa puolesta kuin muutenkin. Tästä teinkin postauksen aiemmin, lukekaa sieltä mitä mieltä tällä hetkellä olen naamakirjasta (ja muistakaa vastata oikeanpuoleisessa palkissa olevaan kyselyyn!!)
  • Englannin kieli teki taas paluun kaksoistutkinnon kurssin muodossa, nyt muistan miksi rakastin englannin tunteja peruskoulussa! Se on vain niin suunnattoman kaunis kieli, kaikki kuulostaa englanniksi paljon paremmalta kuin suomeksi! 
  • Musiikki on taas tärkeä osa elämääni, kesällä se jäi hiukan pois laskuista kun ei ollut aikaa kuunnella. Nyt on kaikki bussimatkat ja kävelymatkat aikaa kuunnella radiota (Radio JKL <33), josta tulee maailman parhaita biisejä! Suosikiksi on noussut jo blogissa ennekin kuultu Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's
  • Monet eri blogit ovat palailleet (itse asiassa jo elokuussa..) kesätauoiltaan arjen pariin ja on niin ihana päästä taas lukemaan uusia asioita niin ihanista blogeista! Esimerkkinä vaikkapa annan Cupcake Couture - blogin, joka on tyyliltään ja teksteiltään niin älyttömän ihana, vaikken itse tuota tyylisuuntaa seuraakaan pahemmin!
  • Valokuvaus, syksyn tullen kannan joka paikkaan mukanani kameraa sillä ikinä ei voi tietää milloin sitä eniten tarvitsee. Niinkuin nytkin ulkona on aina ihana kuvaussää, silti istun täällä kirjoittamassa tätä! Huomenna kamera pääsee kyllä oikeuksiinsa kun jään kaupungille pyörimään ja tekemään kaikkea mukavaa! 
Enempää ei tällä hetkellä muistu mieleen, ensi kuussa sitten uudestaan!

---------------------------------------------------------------------------
Huomenna olen muuten menossa shoppailemaan kun on kerran alet, saa nähdä mitä tarttuu mukaan! (Voin paljastaa että jonkin verran on jo tarttunutkin matkaan.. :DD) Niistä postausta sitten myöhemmin, olen hyvin ylpeä ostoksistani! Tähän alle vielä tuore kuva bloggaajasta (klikkaa isommaksi)

3 kommenttia:

  1. Noi hiukset on tosi kivat. Luulin sut ihan toisen näköseks sen edellisen profiilikuvan takia. Olis kiva jos pistäisit ittestäs kuvan ilman silmämeikkejä. :D

    VastaaPoista
  2. hiukset sopii sulle :) pakko myöntää, mäkin luulin sua ihan toisenlaiseks viime profiilikuvan perusteella :''D syyskengät on ihania ♥ mulla ois täl hetkel hakusessa nilkkurit ja jotkut saappaat :)

    VastaaPoista
  3. Hihii, oon muuttunu aika paljon kesästä :DD Katoin itteeni eilen peilistä ekaa kertaa pitkään aikaan ilman silmämeikkiä (olin lähössä salille ja pelaamaan lenttistä niin poistin silmämeikit) ja näytin ihan erilaiselta, joku päivä voisin kuvitella tekeväni kevyemmän silmämeikin mutta lisäisin huuliin jotakin väriä että tasapaino pysyisi lasieni kanssa! Jännä miten kaikkea voi muokata parilla pienellä jutulla :DD

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)