torstai 25. marraskuuta 2010

Eeerikoista..

Erikoista on se, että olen innostunut käsienhoidosta nytten tässä kuluneen parin viikon aikana. Viime viikolla sain oikein kortistelakkauksen kosmetologiopiskelijalta, oli kyllä aika <33 Ja nyt tein sitten itse pienen kokeilun, tästä ei ollut tarkoitus tulla todellakaan tälläinen, mutta tuli kuitenkin. Noh, elämä on :))
Kyllä, lakat ovat jo hieman kuluneet ja kyllä, kynsinauhani ovat tällä hetkellä kauheassa kunnossa, mutta asiaan on tulossa muutos :)) Ja kuten jo sanoin, lakasta ei tullut samanlainen kuin halusin, tarkoitus oli saada kirkkaampi valkoinen alle ja tuo "viilto" mustalla, mutta musta lakkani oli hukkunut ja valkoinen jäi muuten vain liian vaaleaksi (ei tarpeeksi kerroksia..). Jos omistaisin Nail Art-lakkoja, olisin tehnyt vielä pari lisäystä kuvioon, mutta kun en kerran omista niin nekin jäivät sitten vain haaveeksi :)) Ensi kerralla sitten
Huomasin muuten juuri että tästähän tulisi oikein mainio itsenäisyyspäivälakkaus! Täytyykin hautoa ideaa (ja kynsinauhoja XDD).
 
Mitäs pidätte? (Noin niinkun ideasta, toteutuksesta ei puhuta! ;DD)

11 kommenttia:

 1. Oikein kiva idea. Näyttää kivoilta. Onks sulla jotain vinkkejä kynsinauhojen hoitoon... O.o

  VastaaPoista
 2. Kosmetologikamu kerto, että jos haluu työnnellä kynsinauhoja nii paras tapa on joko käsivoide, lämpösessä vedessä pehmittämine ja paras on sauna. Ja sitten vielä että laittaa sitä rasvaa pitki päivää, ei vaan iltasin ja aamusin eli kosteutusta, ja mielellään joko kynsinauhavoidetta tai -öljyä!

  VastaaPoista
 3. Tälläsiä siis ainakin, toki muitakin on! :))

  VastaaPoista
 4. Suosittelen lämpimästi The Body Shopin hamppukäsivoidetta! Itselläni on käytössä, on riittoisa ja pehmitystehoiltaan vailla vertaa (itse sain kolmen levityskerran jälkeen itsepuolustuslajiharrastajan koppuroista kantapäistä silkinpehmeät). Ihan kerran-parin laiton jälkeen huomaa, kuinka ihananan pehmoiset ja sileät kädet on. :)

  VastaaPoista
 5. Oon ennenkin kuullu kehuja tusota Hamppukäsivoiteesta, täytyykin kokeilla noiden nykyisten loputtua!! :DD

  VastaaPoista
 6. Mulla on kaikista pahimpiin kynsinauhoihin käytössä Bepanthen se punanen se kans pehmittää kynsinauhoja ja parantaa niitä. Mulla kantapäihin ei rasvat tehonnu ni heti syksyn tultua kun rupesin käyttää villasukkia ni nyt on jo ihan sileet. :)

  VastaaPoista
 7. Ite en bepanthenia jatkuvasti suosittelis käyttään kun siinä on niin paljon lääkeaineita joihin voi jäähä koukkuun, vähän kun burana. Minoon käyttäny ikäni villasukkia eikä nää kauheesti oo pehmittäny, ei näistä kyllä haittaakaa oo ollu :))

  VastaaPoista
 8. Kiitokset, tykkäsin itekin ideasta mutta toteutus sitten hiukan kusi ;DD

  VastaaPoista
 9. Kokeile rasvata jalkasi ja laita sen jälkeen ne villasukat jalkaan. :) sukat pitää kosteuden jaloissa ja jollakin tavalla "hautoo" niitä. :D Itse kiedoin lakanan jalkojen ympärille yöksi oideltuani ne ja voi, kun oli pehmeät. :)

  VastaaPoista
 10. Oon joskus tehny niin että oon rasvannu jalat oikein tuhdilla voiteella yötä vasten nukkumaan mennessä ja vetässy siihen sukat jalkaan, aamulla oli aika ihanat pehmeet! :DD Täytyypä kokeilla villasukillakin! :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)