tiistai 30. marraskuuta 2010

Ensimmäiseni

Ensimmäiseni sain omissa ristiäisissäni ollessani kahden kuukauden ikäinen. Ensimmäiseni tarjoili minulle jo edesmennyt mummoni. Ensimmäiseni maistui kermavaahdolle, väkevälle ja kuumalle. Ensimmäiseni oli vain jälkiruokalusikan kokoinen. Ensimmäiseni kehitti vahvan mieltymyksen ja addiktion. Ensimmäiseni ei todellakaan jäänyt viimeisekseni.

Minulle kahvi on todellakin suuri osa elämää, ei ole tiettyjä kahvi-aikoja jolloin juodaan kahvia, kahvi menee milloin vain. Aamukahvi on päivän paras kahvi, nautittuna tietenkin ikiomasta mustavalkoisesta muumimukista. Aamukahvi ei maistu samalle ilman mustavalkoista muumimukia. Joka ilta on pakko saada kahvia. En menetä yöuniani kofeiinin takia.

Oli miten kiire tahansa, aina on aikaa juoda kupillinen kahvia. Latte ja cappucino ovat erityisesti mieleeni. Erikoiskahvien kanssa haluan mieluusti sokeria. Yleensä juon normaalin kahvini maidon kera, joskus juon mustana tai kerman kera. Kerman käytön opin papaltani.

Käyn vähintään kerran viikossa kahvilassa juomassa erikoiskahvin. Erityisesti kavereiden kanssa on aina mukava maistella uusia kahvimakuja. Nyt erityisesti kun tänne JKL:n seudulle on tullut pari uutta kahvilaa. Tänään join tähän mennessä maailman parhaimman cappucinon Cafe Rennossa. Suosittelen.
 Mites teillä, kahvi HOT or NOT?

5 kommenttia:

 1. Kahvi on parasta. <3 Tavallinen ja erikoinen. Se tuoksu. E voi sanoa muuta, kuin nam!

  VastaaPoista
 2. joo onhan kahvi hyvää, makuuni on ehkä eniten latte :) musta kahvi on ehkä hieman liian väkevää..:')

  VastaaPoista
 3. Hyvä että täällä on muitakin kahvi-faneja!! :DD

  VastaaPoista
 4. Kahvi on ehdottomasti HOT! Varsinkin erikoiskahvit. Tykkään eniten cappucinosta. <3333

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)