tiistai 9. marraskuuta 2010

Sproost

Kävin tutustumassa tälläiseen sivustoon kuin Sproost.com, joka ilmeisesti on jokin testi omasta sisustustyylistä. Omasta mielestäni kuulosti sen verran mielenkiintoiselta kun ensimmäisen kerran kuulin asiasta, että päätin käydä tutustumassa. (Itse asiassa tämän tutustumisen piti tapahtua jo noin kaksi kuukautta sitten, muttaaah asia hiukan jäi.. ;))

Testiä aloittaessa kehotetaan keskittymään enemmänkin kalusteisiin, kankaisiin, mattoihin ja koristeisiin - tai ylipäätään huoneen kokonaisilmeeseen, ei niinkään ikkunoihin, lattioihin, seinien materiaaliin ja muihin arkkitehtuurisiin juttuihin, väreihin, asioiden järjestelyyn - nämä kaikki ovat kuulemat helppoja muuttaa.

Testi oli kokonaisuutena hauska, eteen tuotiin uusia kuvia ja täytyi valita rakastaako, tykkääkö, se on OK, ei pidä vai vihaa huonetta! Oiva tapa jaotella jonkun tyyli, harmi vain kuvia oli omaan makuuni liian vähän!

Tuloksena sain itselleni:
33% Hollywood Couture (Hollywood-tyylistä)
33% Cottageg chic (modernia mökki-ihmistä)
33% Classic (klassista)

Aika jännä yhdistelmä, täytyy sanoa :)) Tuolta sivuilta voi jokainen käydä katsomassa mitä nuo tyylit oikeastaan tarkoittavat elleivät tiedä! Täytyy kyllä myöntää, että aika hyvin osuu tuo testi oikeaan, tykkään todellakin hiukan jokaisesta!

Kannattaa kokeilla, vaikka omasta mielestään tietäisi tyylinsä hyvin, niin silti!

7 kommenttia:

 1. kommentoin nyt eka tohon edelliseen postaukseen: mullakin on valkonen ds! tai oikeestaan mulla on kaksi toi valkonen on ihan lite ja edellinen oli se eka malli ja se oli vaaleenpunanen♥ kauhee selitys :'DD ois muuten kivaa jos laittelisit kuvaa tosta pelistä ;D

  ja sitteen tähän postaukseen. kiva postaus :D en keksi järkevää kommentoitavaa tästä..:/ jhoo nyt tuli vähän sekava kommentti, mut kommenttihan sekin! :')

  VastaaPoista
 2. Mulla on musta ds. Rakastan sitä♥ Se on muistoja täynnä... ;-; *nyyh* Onneks se on vielä toiminnassa. :D Vois mennä kokeilee tota testiä.... :)

  VastaaPoista
 3. Evening, valkoinen DS vie!! :DD Ja kaverilla on kanssa sellanen vanha vaaleanpunane, tosin se taitaa nytten olla sen pikkusiskolla.. Kannattaa kokeilla toi testi! :DD

  Honey, kannattaa todellakin kokeilla tuota testiä, voi yllättyä! :DD

  Kiitokset muuten molemmille, olette kannustavia kun jaksatte kommentoida aina!! :DDD

  VastaaPoista
 4. Tein muuten ton testin ja mul tuli joku mountain lodge..ja rakastan luontoa/luonnollisuutta..ei ihan khyl vastaa todenmukasuutta, kauheesti ainakaa :') oikeestaan en tykänny oikee mistää ja yhteen/kahteen laitoin "just ok" ja ne oli kait jotain vuoristo tyylisiä. oli kyl kiva tehä, mut mun mielestä niit kuvia oli taas liikaa :DD

  VastaaPoista
 5. :DD Osalle niitä on liikaa, osalle liian vähän! Taidat tietää tyylis nii hyvin ettei siitä sulle ollu apua :DD

  VastaaPoista
 6. Mun postauksessa on maininta roosanauha jutusta joka saattaa kiinnostaa sua ainaki ton nenäpäivä-jutun peruusteella tykkäät hyväntekeväisyydestä, vai? :DD

  VastaaPoista
 7. Kyllä näin on! :DD Menenkin lukasemaan kun kerkiän!

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)