keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Tratar tempo

Hyvä vinkki; kun otsikkopula vaivaa, laita tylsä suomenkielinen otsikko Google Translateen, valitse joku mielenkiintoinen kieli ja katso mitä tulee :))

Niin ja sitten itse aiheesta. Ajattelin jakaa teidän kanssanne tälläisen pienen hemmotelu-ohjeen, joka on oiva toteuttaa joko pikkulauantaina eli keskiviikkona, perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina! Toki saa muinakin päivinä mutta itse tykkään tehdä näitä hemmotteluja jonain noista illoista :)) Tämä on hyvin perusjuttua, mutta nautin tästä itse aivan sikana. Luksusta arjen keskelle :))

(ANTEEKSI MUUTEN TAAS KAUHEASTI KUVANLAATU, EN HALUA VIEDÄ JÄRKKÄRIÄNI TUONNE KOSTEAAN PUKUHUONETILAAN JOTEN SAATTE KÄRSIÄ KUVANLAADUSTA!!)

Ookoo, eli aloitetaan ihan vain naaman peruspuhdistamisella. Itse käytin tähän Glearasil Ultran Daily Face Wahs Treatment-puhdistusainetta, tässä ei periaatteessa ole muuta väliä kuin että saadaan päivän aikana kertynyt paska pois naamalta :)) Kaikilla on omanlaisensa puhdistusaine tähän kohtaan, itselleni olen vain todennut toimivaksi tuon Clearasilin. Tosin näin sysyn tullen se on meinannut alkaa kuivattamaan ihoa, senkin pirulainen! Noh, hyvät seerumit ja muu kunnollinen hoito auttaa :))
Nassun puhdistusoperaation jälkeen kuoritaan naama, jotta saadaan kaikki ylimääräinen kuollut ihosolukko pois naamalta ja ihosta tulee oikein puhdas. Kuorin itse naamani joku kerran viikossa, syksyllä ja talvella hiukan harvemmin jottei iho pääse kauheasti kuivumaan. Tähänkin voitte käyttää mitä haluatte, kunhan varmistatte että kyseessä on todellakin kuorinta, eikä naamio! Tämä persikkainen kuorinta tuoksuu itse asiassa huumaavan hyvälle! :)) Tämähän on niitä tuotteita jotka löysin Sokkarin 3+1-päiviltä. :)) Pääseepähän kerrankin käyttöön!

Tässäpä kuvaa miltä näyttää kasvoilla. Seassa on tuollaisia pieniä kuorivia rakeita ja koko töhnä näyttää hiukan oranssihtavalta.. :)) Levittäessä tätä iholle tuntuu kuin hieroisi jotakin toisaalta pehmeää mutta toisaalta karheaa hiekkaa nassulle. Tulee sellainen jännä tunne jota kaikkien kuorintojen kanssa ei tule! Freemanin tuotteissa on muuten se hyvä puoli että näitä ei ole testattu eläinkokeilla. Lisää plussaa siis Freemanille! :))


 Kuorinnan jälkeen on aika laittaa virkistävä ja hoitava naamio naamalle ja rentoutua. Tämä yksilö on Seppälästä ja maksoi 2.45€. Tähän kohtaan on sanottava, että inci näytti kaupassa jo varsin hyvältä; on merilevää, c-vitamiinia, a-vitamiinia, mentholia, merisuolaa jne. Eli incinkin puolesta toimiva kokonaisuus :))  Näitä on toinen varastossa, tosin se on virheän sävyinen pussiltaan, siitäkin lisää myöhemmin!


Tässä vielä miltä näyttää kasvoilla. Yllätyin todella paljon kun kangasnaamio olikin kuvan naamion näköinen. Kuvittelin että kuvassa näkyvä naamio kuvaisi vain sitä miten se hoitaa jne, mutta olin iloinen ollessani väärässä! Tämä itse asiassa oli ensimmäinen kangasnaamiokokeiluni ikinä ja täytyy sanoa että olen aivan mahdottoman tyytyväinen!

Jollen olisi juuri eilen värjännyt / pessyt tukkaani niin olisin lisännyt hemmoteluhoitoon vielä hiusnaamion, väriä korostavan tai kosteuttavan. Olisi pitänyt ottaa ennen ja jälkeen-kuvat ihosta, ero oli prosessin jälkeen aivan huomattava!  

Millaisias hemmoteluhetkiä te vietätte?

3 kommenttia:

  1. En jaksanu lukee kaikkia tekstejä mutta ihan kivalta näytti. :D Ite syön mokkapaloja ja katon serranonperheen jakson kun haluan hemmotella itseäni. :)

    VastaaPoista
  2. kivaisa postaus ja öö en oikeestaa tiiä miten hemmottelen itteeni :')

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)