maanantai 8. marraskuuta 2010

Viikon törsäykset - vko 44, 2010

Tämä juttuniha sujuu oikeasti hyvin!! Viime viikolla (eli viikolla 44) en ostanut muuta kuin 14.95 maksaneen pelin!! Ja tämä kyseinen pelihän oliiiiii:
Harry Potter ja puoliverinen prinssi Nintendo DS:lle! Itselläni ei suuria odotukia grafiikan suhteen ollut, ei DSlle tietenkää voi panostaa yhtä paljon kuin vaikka pclle tai pleikkarille. Silti, tämä on ihan hyvä peli! 

Tarina on tehty sen verran pidemmäksi, että sitä ei vedä läpi siinä muutamassa tunnissa mikä pcllä pelatessa käy :)) Nyt ei myöskään Ron ja Hermione juokse koko aikaa perässä, vaan ovat eripuolilla linnaa, mikä on sekin hyvä asia!! Muuta tästä nyt en osaa vielä ainakaan sanoa, täytyy pelata hiukan eteenpäin jotta osaan kertoa enemmän :)) 

Mites teillä, pelaatteko paljonkin?


2 kommenttia:

  1. Minkä värinen ds sulla on? Mulla on musta... Toi peli kuulostaa hyvältä mut ootan että kerrot siitä lisää. :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on valkonen! (Tykkään siitä ihan sikana :DD) Juu kannattaa odottaa että kerron lisää, voisin ottaa kuvan siitä jotta näätte millainen grafiikka on :))

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)