keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Viikon töysäykset - vko 43, 2010 & huomioita tältä viikolta

Alkuviikko meni aivan ostamatta mitään, loppuviikolla (tarkemmin perjantaina) lankesin ostamaan Kalppiksesta karkkia viidellä eurolla.. Eipä tästäkään jäänyt jäljelle mitään kuvattavaa :)) Muuten koko viikolla en ostanut yhtikäs mitään. Ei ole oikein ollut fiilistä ostella mitään kun ei oikeastaan kunnolla edes tarvitse mitään, katsotaan mitä viikko 44 tuo tullessaan :))

Anteeksi muuten kun tämä postaus tulee näin myöhässä, on vaan ollut kiire ja vuorokaudesta on meinannut loppua tunnit! Erityisesti maanantaina kun olin viiden aikaan kotona, söin, join kahvit ja viihdytin kaveria, 7 salille ja siitä suoraa 8 pelaamaan lentopalloa, kotona 10 aikaan, suihkuun, syömään ja suoraan petiin.

Tiistaina kouluun ja koulusta kahden linkillä takaisin, kolmelta perillä, siitä pika-kahville K-Kauppaan, kirjastoon ja täältä juostaan suoraan hierontaan, viiden jälkeen kotiin, koneelle katsomaan eiliset enkun läksyt wilmasta, syömään, kahvit, enkun läksyt, lenkille, kello onkin vähän vaille kasi (MINNE TUNNIT KATOS!!), suoraan suihkuun, hiukan ruokaa nassuun ja rauhoittumaan leffan ääreen. Puol 11 nukkumaan..

Entä tämä päivä sitten? HUOH!! Tänään olin siis kotona kun oli tuo lääkäri.. Joka oli aivan turha, ihan yhtä hyvin olisin voinut olla käymättä kun ei pistänyt muuten kuin TK:n omalle fysioterapeutille (toisaalta hyvä kun tämä osaa katsoa mikä siellä oikeen on!).. Noh, pääsen siitä sitten joskus 13.20 pois, suoraan lähden iskän kyydissä JKL:n jotta kerkiän enkun tunneille kun on ensiksi sanakoe ja tämän jälkeen on koekuuntelu.. Pääsen sieltä sitten neljän aikaan pois ja ollaan joskus puoli viiden aikaan takaisin, käydään uusimassa linkkikortti ja mennään kotiin. Tämän jälkeen syödään jauhelihakeittoa ja juodaan kahvit. Tuossa kuuden aikaan lenkille ja nyt sitä ollaan tässä, kirjoittamassa tätä postausta. JA VIIMEINKIN PÄIVITTÄMÄSSÄ HUOLLOSTA TULLUTTA PUHELINTA!!  Tätä onkin odotettu jo kaksi viikkoa vaikkak piti olla parissa päivässä valmis! Näillä mennään. Nyt kuitenkin töllöä katsomaan!

2 kommenttia:

  1. Itseltäkin jo valuu hiki lukiessa!

    VastaaPoista
  2. :))) Joskohan sitä tänään kerkeisi rauhoittua ihan kunnolla! :DD

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)