tiistai 28. kesäkuuta 2011

Hiuspäätös.

Tallinna-postausta saatte odotella vielä huomiseen, saan (lue: viitsin) vasta silloin siirrettyä kuvat koneelle ja pääsen karsimaan kaiken turhan. Muttei siitä enempää, nyt varsinaiseen aiheeseen -->

Joka on siis oma väri takaisin-projekti. Nykyinen (tai no tässä vaiheessa jo entinen) tukka on värjätty moneen kertaan mustanruskealla, mutta latvoista ja toista kertaa värjättävissä osissa tukka on oikeasti musta. Mietin jo jonkin aikaa sitten että voisin taas kokeilla elää oman värini kanssa, joka siis on tuollainen supisuomalainen maantienharmaa. Ainakin luulen niin, sitä kun ei ole näkynyt moneen vuoteen... Jännä :))

Ideana olisi, että vaalentaisin pikku hiljaa radoilla jne tukkaa vaaleammaksi. Nyt on ensimmäinen värjäyskerta takana, ja mustaa lähti tosi hyvin pois. (Hiukset on alemmassa aivan sekasin, avasin ne just nutturalta mutta ehkä annatte tämän anteeks, paremmat kuvat ajallaan :))
Eli siis ensiksi vaalennettiin hiusta, sen jälkeen laitettiin tumma tuhka päälle. Pikku hiljaa hiukset tästä vaalenee, seuraavan tyvikasvun näkyessä uudestaan sama homma :) Alla olevaan (tai lähelle) ollaan siis menossa:
(KUVA)

Eipähän tuolloin tarvitse huolehtia tyvikasvusta ja ainaisesta värjäysrumbasta :)

2 kommenttia:

  1. heeei millä oot vaalennellu ! mulla on huomenna yhen kaverin kanssa urakka,värjäillään pikkase hiuksia.. tarkotus olis saada punasista oranssi,ja pitäs saada eka vähä vaaleemmaks (tapetaan hiukset jee) :--D

    VastaaPoista
  2. Itte en oo uskaltanu alkaa vaalentelee millään, kampaajalla kävin :) Mutta hyvä vaalennustaktiitta (tai niin oon ainakin kuullu...) on, että sekottaa hoitoainetta + värinpoistoon tarkotettua tököttiä ja antaa hautua pyyhekuivassa hiuksessa jonkun aikaa (n. 15-25min) ja hiukset oris pari astetta vaaleemmat. En uskalla mennä suositteleen, mutta muut on todennu hyväks! :))

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)