sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

The Keskiviikko

Hitsi, olisin tehnyt tämän postauksen jo aikaisemmin mutta meillä oli tuon netin kanssa jotain ongelmia joten meni näin myöhään tämä + piti saada lupia kuvien julkaisuun! Eli olimme siis keskiviikkona juhlimassa Ilonan synttäreitä viiden hengen voimin (pst, Ronja yhtenä!) ja on pakko sanoa että oli aivan mahtavaa! Seura oli hyvää, ruoka oli hyvää ja keikka kruunasi kaiken! (Tästä viimeisestä yllätyin todella, oli NIIIIN paljon parempi livenä kuin levyllä!)

Homma alkoi siitä että menimme Ronjan kanssa kaupunkiin tarkoituksenamme viedä Ilona syömään ja piinata häntä mahdollisimman pitkään paljastamatta päivän (tai illan..) ohjelmaa. Ruokapaikaksi valikoitui Banthai Deli JKLn Foorumissa. Jos asutte jossakin JKLn lähellä tai tulette käymään täällä kesällä, en osaa muuta kuin suositella koko paikaa! Aivan mahtavaa thai-ruokaa, pölläsin muistoksi syömäpuikot XDD Ruoka oli sopivan tulista, mutta tulisempaan (sekä miedompaankin) makuun löytyi ruokaa. Roosulle kävi köpelösti, sattui ottamaan tulisinta kastiketta ruokaansa, maistoi sitä, muuttui aivan punaiseksi ja joi melkein litran vettä yhteen vetoon :DD Voi pientä! :))

Alla on kuvia annoksista ja jtn muutakin :). Hitsi kun ei tullut kuvattua paikaa pahemmin :/
 (Ja ei, me ei juotu koskenkorvaa. Ihan sellasesta lasista vaan, vesilinjalla mentiin XD)
Syönnin jälkeen oli aikaa hengailla kaupungilla vaikka kuinka. Tästä osasta ei ole kuvia, käytiin väännätyttämässä meitin lasit (jep, sain uudet lasit!) ja muutenkin pyörittiin ennen loppuporukan saapumista paikalle. Tästä osasta on tulossa oma Viikon törsäykset-postaus, joka taitaa mennä kahteen osaan :)

Noh, siinä joskus kuuden aikoihin tuli loppu porukasta paikalle, Matteus ja Jossu, jolloin Matteuksen käskystä piipahdettiin Arnoldsissa munkeilla (hmmmmmm.......... XD) ja kahvilla. Kannattaa muuten maistaa Vaniljakahvia, on aivan taivaallisen makuista! Siinä jonkin aikaa istuttiin ja eihajuakaankuka kekkasin että lähdetäänpä ostamaan "varusteita" iltaa varten Tiimarista. Tästä on ainoastaan pari kuvaa, sillä myyjällä oli taas kerran kyrpä keskellä otsaa eikä loppujen lopuksi antanut kuvata... HUOH! (Ihan vinkkinä jyväskyläläisille tai täällä käyville, välttäkää Tiimaria..)
HMMM mitäs tämän jälkeen tehtiin... NIIN, päätettiin mennä ostamaan jotakin juomista ja testata kauanko myyjällä kestää pokka kun viisi 16-17 vuotiasta tulee ja ostaa jonossa muumilimsaa.. Repes muuten kolmannen kohdalla, jos jotakin kiinnostaa :DD
Siitä sitten lähdettiin suoraan kävelemään keikkapaikalle, Ilonalla ei vieläkään ollut mtn hajua.. Allaolevasta kuvasaldosta ilmeneekin sitten suurimmaksi osaksi loppuillan kulku (Kuvista osa minun ja osa Ronjan ottamia ei hajuakaan mikä on kenenkin XD):
(Alimmassa muuten näkyy näistä "varusteista" yksi, ah-niin-ihana tikrusadeviitta! :DD)

Ja näin, synttärisankari (toivottavasti) tykkäsi päivästään! (Blogger muuten sitten taas raiskasi kuvien laadun, sulkekaa silmänne siltä!) Ja tosiaan postaus viikon törsäilyistä tulee sitten ensi viikolla! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)