keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Viikon törsäykset - vko 24, 2011 - osa 1

Jees eli näitä tulee todellakin kaksi, tuli ostettua ihan kivasti tavaraa nytten parin päivän aikana tällä viikolla. Ei siinä mitään, melkein kaikki oli tarpeellista tällä hetkellä tai ainakin tulevaisuudessa! :)) Plus tietenkin haluan sanoa niistä jotain joten sekin kasvattaa näiden pituutta.. NONIIN, nyt niihin ostoksiin --->

Aloitetaampa synttärikeskiviikon ostoksista. Yhteenvetona tuli ostettua paita, ripsari, spf-huulirasva (kerro Ronja tolle suomenkielinen nimi!), kirja sekä laukku. Rahaa meni yhteensä n. 25e näihin ostoksiin, ettei todellakaan kauheasti!

Mennäänpä pienimmästä isoimpaan-järjestyksessä. Pienin oli siis huulirasva, jossa on spf 30. Tämä on ihan perus Labellon, maksoi ainoastaan 2.95e. Ronja oli tässä oikeassa, jättää huulet aika valkoisiksi ja tarttuu kuiviin kohtiin aika raa'asti. Onneksi keksin tähän kuitenkin kieroreitin: laittaa alle normaalia huulirasvaansa ohuen kerroksen, laittaa tätä päälle ja hieroo, maiskuttelee tai mitä vaan, ja WAZAA, valkoisuus on poissa ja omistat silti spf-huulet (mikä sana...) :D Äxönissä ei ole tullut testattua, ei aurinko ole paljoa pilkoitellut tuolta.
Muuten on pakko sanoa että tuoksuu hyvälle, tuntuu mukavalta huulilta ja hylsyn ulkomuoto on erityisen kiva. Oranssi <3 Ihan perus Labello suojakertoimella :)

Sitten olisi varmasti ripsarin vuoro. Eli ostin Nivean (sniif, Nivea lopettaa suomessa meikkien myynnin ja keskittyy pelkästään ihonhotoon ://) ripsarin alennuksesta hintaan 8,90e. Tämä on niitä kolmen asteen tuuheus-ripsareita, muttei ollenkaan huono sellainen! Yllätyin todella positiivisesti, en näet ole ikinä oikein Nivean meikkihommiin uskonut.
(kuva)
Kolmannella asteella laitan yläripseni ja ykkösasteella sitten alaripseni. Tulen kyllä tulevaisuudessakin kokeilemaan muiden merkkien samantapaisia ripsareita! Harmi vain että juuri kun löysin tämän Nivean, niin en tule saamaan sitä enää! Päihittää nimittäin satanolla Rimmelin Lash Acceleratorin, joka teki omat ripseni paakkuisiksi ja yhteenliimatuiksi. Tosin Ronjalla ei tätä ongelmaa ollut, sopiiko tuo maskara sitten enemmän niille joilla on luonnostaan tuuheat ripset, mene ja tiedä..

Seuraavana sitten kirja! Eli kirja oli Christopher Paolinin Eragon, joka maksoi (tosi huimat..) 3 euroa. Tuota ei vaan voinut jättää kirpparille, oli pakko napata sekin mukaan!
En ole tätä vielä päässyt lukemaan, mutta luultavasti on aivan mahtava! Tästähän on siis elokuvakin, josta pidin kanssa kovasti :) Lukemishetkiä odotellessa, tällä hetkellä kesken Labyrinttitaistelu (Rick Riordanin Percy Jackson-sarjaa).

Paidasta ei nyt ole kuvaa, mutta sen sanon että tykkään, se on sininen, maksoi vain 5 euroa ja on ostettu H&M:n alesta :) Se on näitä perus pitkähihaisia, joista ei useimmiten tarvitse kuvaa ottaa :DD

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, laukku. Se maksoi vain 5 euroa ja on taas kirpparilta. :)
Tästä ei tällä hetkellä ole muuta kuin tuo ärsyttävän näköinen kuva, josta tulee ilmi kangas ja solki. En muuten ole ollenkaan varma siitä, onko tämä oikea Dior ja mitä luultavammin ei ole. Jos joku osaa kertoa enemmän niin KERTOO :DD Mutta sanon sitä kuitenkin Dior-kullaksi nytten, voin sitten aina täsmentää jos joku rupeaa kyseenalaistamaan :DD

Siinäpä ne, tästä ykkösosasta tuli jo kilometripostaus, katsotaan vaan millainen tulee kakkososasta :DD Sekin muuten tulee varmaankin ajastettuna viikonloppuna, kirjoitan sen tänään tai huomenna valmiiksi :) Adios!

4 kommenttia:

  1. kivoja juttuja :) oon halunnu kokeilla tontapasta ripsaria jossa on kaks puolta.. :D ja voit tarkistaa ton laukun aitouden kun esim. youtubessa on sellasia videoita missä ihmiset kertoo miten aidon merkin tunnistaa niin sieltä vois löytyy.. mutta jos joku on ton kirpparilla myynyt viidellä eurolla niin uskon ettei se oo aito.. :D

    VastaaPoista
  2. Eragon on ihan jees kirja, paaaaaaljon parempi kuin elokuva (joka on suoraan sanottuna ihan täys paska omasta mielestäni..), mutta toinen osa kys. sarjasta ei itseä ainakaan vakuuttanut niillä alkumetreillä mitä sitä jaksoin lukea.. Kolmannessa kuulemma tapahdu yhtään mitään ensimmäiseen 300 sivuun joten en usko, että sekään on kovin hyvä.. Neljännestä en sitten tiedä millanen se tulee olemaan, mutten usko että kamalan hyvä.

    VastaaPoista
  3. Honey, nythän toi Nivean kannattaa tsekata kun niitten luulis olevan kaikkialla alennuksessa :) Ja toi Youtube oli hyvä idea, meenkin kohta kyyläilemään!

    Iida, kirjat yleensä on parempia kun elokuvat. Katotaan mitä mieltä oon tästä kun oon saanu luettua :))

    VastaaPoista
  4. Toi Eragon on todella kiva kirja! Suoraan sanottuna elokuva oli todella huono! Jos pidit elokuvaa hyvänä, tulet rakastamaan kirjaa, se on niin paljon parempi! ;)

    Hieno ulkan kuva ^^

    ~ Lumimarja

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)