torstai 23. kesäkuuta 2011

Viikon törsäykset - vko 24, 2011 - osa 2

Dodiin, osa kakkosen vuoro! Nämä siis ovat perjantailta, eikä näitä ole niin paljon kuin edellisiä! Joten ei tule kilometripostausta tästä (ehkä).. :D

Aloitetaan tästä uudesta hiirestä, joka on siis Logitechin M115-hiiri, musta väriltään.
Vanhan hiireni oli vasta vuoden vanha, mutta meni kettumaisesti rikki. Tai ei rikki, mutta siihen tuli ärsyttävä viba. Se teki kaikista klikkauksista aina kaksinkertaiset. Sain tämän pariksi tuntia hallintaan kun aukaisin hiiren ja säädin jotain, mutta se palasi vielä saman päivän aikana. Oli pakko tehdä niin, että käytin tuota valkoista hiiren osoittimen liikutteluun mutta läppiksen omaa hiirtä klikkaamiseen. Tätä sain kestää reilut pari viikkoa, joka ei tälläiselle peli-himoiselle hullulle ole oikein mukavaa aikaa!

Onneksi sitten sain halvalla tämän uuden, ei maksanut kuin 15,90e. Tämä  uusi on (kuten kuvista ilmenee) hiukan pienempi ja sulavalinjaisempi kuin tuo vanha. Ainoa ongelma tässä on, että tässä on hiukan lyhyt johto... Muuten toimii oikein hyvin, ei mitään valittamista :) Suosittelen!

Ja toinen ostos perjantailta on sitten kaiuttimet! Aikaisemminhan minulla siis ei ollut kaiuttimia tämän läppärin oman lisäksi ollenkaan, joka rupesi jo näin vuoden jälkeen tuntumaan hiukan typerältä. Päätin ostaa kaiuttimet jo aikoja sitten, mutta nyt sellasiet käveli vastaan 9,90 euron hintaan Gigantissa, joten en voinut ohittaa tarjousta!
Jep, eli ihan tuollaiset peruskaiuttimet ilman mitään ekstrahienouksia. Itse tykkään, mutta audiopikkuveikkani lyttäsi nämä aivan totaallisesti. Noh,  itse en kaipaa sitä extrahyberbassosössöä kaikkeen. Revipä siitä huumoria pikkuveikka! Sanoisin että voittaa kyllä läppärin omat kauittimet :)

Tälläistä viikolla 24, tämän lisäksi! Mitäs teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)