perjantai 25. marraskuuta 2011

Fashiolista

En ole nytten pariin päivään pystyny postailemaan, sillä meitin netti on pätkiny aina vähän väliä. Se on ihan ihme, sen koneen netti, missä modeemi on kiinni, toimii hyvin mutta meitin netti on sitten pätkiny :// Yiritin postata koulussa ollessakin, mutta nekin koneet vammaa... Eivät esimerkiksi päästä kirjautumaan Facesta ulos tai julkaisemaan mitään. Mursuja mitä mursuja :D

Ajattelin nyt sitten kirjoittaa tästä Fashiolistasta, mistä jo alkuviikosta pitikin kirjoittaa. Löysin tämän vasta juuri äsken eikä tämä ole mikään uusi juttu. Fashiolistassa voi siis 'rakastaa' eli 'I love it' nappia painamalla tykätä niistä asuista mistä tykkää ja näin luoda itselleen omaa tyyliprofiiliaan. Tykkään tosi paljon tästä ja oon onnellinen, että löysin sen :)
Lisäsin tämän tuonne sivupalkkiin jo alkuviikosta, mutta heitän sen nyt vielä tähänkin :) Katselkaa ja ihastukaa paikkaan :)

- Hannavee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)