lauantai 12. marraskuuta 2011

Heissan!

Viime postauksesta on näköjään vierähtäny ihan mukavasti aikaa. Nooo, ei tämä homma sentään pieneen taukoon kaadu, vai mitä?

Oli muuten tosin mielenkiintonen koeviikko - olin kipeenä koko ajan. Nytten tällä viikolla on tuo sairastelu alkanu vasta hellittää. Kävin maanantaina lääkärissä ja tulihan sieltä sitten joku kuuri, oli näköjään poskiontelontulehus (toi ei muuten taida olla yhdyssana...?)

Vielä ei olla saatu kaikkia kokeita takasin eikä kaikkia numeroita Wilmaan, eihän tosin se kaks viikkoo jakson loppumisesta oo vielä lähelläkään eli opettajilla on vielä armonaikaa :). Tähän mennessä oon ollu kuitenkin suhteellisen tyytyväinen kokeiden numeroihin, pari ainetta olis tosin voinu mennä paremminkin.
Sain tänään tän talven ensimmäisen kynttilän - Puttipajan tuoksukynttilä tuoksussa kahvi. Kaupassa kun tuoksuttelin tätä luulin, että tämä olisi liian voimakas ja jäisi vähälle poltolle, mutta toisin kävi. Kun tämän laittaa palamaan, tulee sopivan mieto tuoksu, joka tälläiselle kahvifanaatikolle on juuri sopiva! :)

Olen niin onnellinen, että koko lukiojakso on ohi. En olisi jaskanut enää hetkeäkään sitä, että kaikki illat menee läksyjen parissa ja autolla ajaminen, kavereiden näkeminen ja tänne kirjoittelu jäisi paljon vähemmälle. Nyt alkoi valokuvaus meidän luokanvalvojan kanssa. Tähän mennessä on ollu paljon teoriaa valoista - koko kurssi on pääasiassa valon kanssa pelehtimistä. Valokuvaus on mukavaa ja on aina mukava oppia uutta asiasta, josta pitää. Tosin sattui taas samalle jaksolle kuin viime vuonna tää valokuvaus, joka ei kyllä oo oikein nastan. Kaikki valo on hävyksissä -.-

Tuntuu taas siltä, että muut on jo ihan pikkujoulu - ja joulufiiliksissä, minen oo ees tajunnu vielä, että on marraskuun puoliväli. Sain ostettua talvitakinkin vasta tossa alkuviikosta ja kuljin ennen sitä nahkatakilla koko syksyn elokuun alusta asti. Käyn vähän hitaalla :D

Mutta sellainen pikapäivitys tähän väliin, mitäs teille kuuluu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)