lauantai 26. marraskuuta 2011

Koulussa duunailua

Eilen oli taas kuvailun aika ja tällä kertaa tehtävänä oli kuvailla tuotekuva. Tehtiin suunnitelmat jo alkuviikosta, mutta onglemia tuli siinä kun yritin liittää salamaa kameraan rikkinäisen johon kanssa ja sekös rupes ketuttaan :D Alla vähän kuvia tilasta ja asetelmasta.
 Tää vielä muuttu tästä  - siirryttiin toiselle seinälle ja valojen paikat muuttu muutenki vielä vähän. Oli aika jännä nähä miten noin yksinkertasesti saahaan rakennettua niin hieno kuva kuin siitä sitten loppujen lopuksi tuli - ja vielä ilman muokkausta. Kumpikaan noista ei sitten ole se 'aito' nuo ovat vain meitin kokeiluja ja making-of -jutskia :)

Jäin itte vielä tunniks ylitöihin kun piti saada maanantaita varten vähän hommia alulle ja aika sitten varsinaisen koulupäivän aika loppu kesken. Mikäs siinä, ihan hauskahan siellä isossa studiossa oli ittekseen olla kun sai päättää itte justiinsa mitä touhuaa ja mitä musiikkia kuuntelee :D Sainkin jo ihan hyvin aseteltua kaikki valot paikalleen ja suurin piirtein kattoo kuvakulmat, mistä aattelin kuvata. Maanantaina sitten ysiin kuvailemaan ja tekemään viimesetkin pikku säädöt :)

Ens viikolle on vaan kolme tehtävää, mutta ne on aika työläitä kaikki. Tai no, saa ne tehtyä nopeesti ja hutiloiden jos haluaa, mutta ite ainakin haluan tehä ihan kunnolla hommat :) Niistä sitten ens viikolla lisää, huomenna onkin siivouspäivä ja täytyy kirpparikamoja rueta setviin ja hinnotteleen muutenkin.

Niin muuten, mulla on tähän tietoon 29.11-4.12 pöytä Centrumissa Jyväskylässä, pöytä num. 73! Katotaan innostunko jatkaan ja miten tavaraa riittää, mutta ainakin tuon aikaa löytyy meitiltä kamaa sieltä. On laukkuja, vaatteita, lehtiä, pyöräilykypäriä ja kaikkee pientä tilpehööriä. Sinne siis ihmiset, tukekaa meittiä! :))

- Hannavee

2 kommenttia:

  1. HEHEEH, tutun näköinen studio kuvassa ;) siellä koettiin kauhun hetkiä viime viikolla!! ihan vieläkin selkäpiitä karmii!

    VastaaPoista
  2. Hah, sen uskon :DD Oltiin aika huojentuneita kun kamat oli pysyny ehjänä, kerettiin jo vähän huolestua niitten puolesta :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)