keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Blogmas

Tänä vuonna ajattelin aloittaa lähtölaskennan jouluun hiukan erilailla kuin viime vuonna - ajattelin suorittaa haasteen nimeltä Blogmas.

Blogmashan on oikeasti Vlogmas, eli Vlog a lot in November tai Vlog everyday in November, mutta kun en tätä vloggailua harrasta niin päätin suorittaa saman bloggaamalla. Periaatteessa tämä siis tarkoittaa, että joka päivä tai lähes joka päivä tulee pieni postaus sen päivän tapahtumista tai mielipiteistä ja niin edelleen kuvien kera - tätä siis jatkuu aina 24. päivään asti.

Vähän jännittää, että miten tämä homma tulee pitämään - meitillä on tunnetusti sellanen tapa, että innostun hirveenä kaikista asioista ja sitten into laantuu ja homma unohtuu, ennenkun taas muistan asian uudelleen.. Tästä pidän varmasti kiinni ja toivonkin, että ette ihan hirveästi säikähdä jos jonakin päivänä päätänkin tehdä pienimuotoisen vlogin :))

Aikooko muutkin toteuttaa haasteen, vai olenko aivan yksin tässä mukana? :)

Ps. Nytten on kamaa kirppiksellä, vien loppuviikosta lisää tavaraa :) Ja pöytä oli 73 Centrumissa, Jyväskylässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)