maanantai 14. marraskuuta 2011

Lukuvuosikalenterin 2011-2012 tuuninki

Sain viimeinkin tuunailtua (kirjotetaanko tuunaus teellä vai deellä / tuunaus vai duunaus?) tän vuoden lukiolaisten lukuvuosikalenterin - oli jo kyllä aikakin. Saatiin nämä elokuun puolivälissä, ihmeen myöhään siihen nähen miten viime vuonna saatiin. Ja niin, myöhään tämä tuuninki tuli siksi, että vaihdan kalenteria vuoden vaihtuessa ihan perus 'vuosikalenteriin' joka on vuoden 2012 kalenteri.
Typerää sinänsä jättää tämä kalenteri yli puoliksi käyttämättä, mutta olen saanut tästä kalenterista jo tarpeekseni - käytin samanlaista jo viime vuonna jonkin aikaa. Lisäksi tämä on vähän turhan iso, seuraaja kun on noin puolet pienempi.

Kun sattui muutama kiva tulostusvirhe - mm. Windowsin valokuvavalikoima heitti valmiiksi määrittelemäni kuvakoot päin kettua, yhtä kokoa tulostui vahingossa pari kipaletta jne.. - niin päätin, että teenpä yhdestä näistä pienemmistä versioista kirjanmerkit.
Tein tälle saman kuin kalenterille, eli päällystin tämän kontaktimuovilla. Hyvin nopea ja helppo kirjanmerkki siis :)

Jos joku muuten ihmettelee, niin tuo "You wear a jacket" -lause on peräisin vuonna 2009 ilmestyneestä Sherlock Holmes -elokuvasta, jossa molemmat heistä näyttelivät. Kuvassa siis Jude Law sekä Robert Downey Jr, jotka ovat molemmat aivan mahtavia näyttelijöitä! Btw, Sherlockista on tulossa kakkonen nyt joulukuussa, pakko päästä katsomaan! :))

2 kommenttia:

  1. Kylläpä tuli herkullinen kalenteri! ;) Ja hyvä idea muuten tuo kirjanmerkki. Aina toisinaan ketuttaa, kun sinne kirjojen väliin päätyy aina joku mainoslehtinen tai kuitti, mikä vain on sattunut lukemisen aloitushetkellä viereisellä pöydällä lojumaan... Pitäisi ehkä askarrella muutama kiva kirjanmerkki odottamaan tulevia lukukokemuksia. :)

    VastaaPoista
  2. Ittelläkin käy usein noin, että lähin lättänä esine vaan kirjan väliin kun ei sivun kulmaakaan viitsi taittaa. Joskus kauan hukuksissa ollut muistikorttikin löytyi kirjan välistä, olin ottanut sen nimittäin kirjanmerkiksi :DD

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)