perjantai 28. toukokuuta 2010

Ahvenanmaa

Ensi viikolla alkaa viimenen viikko peruskoulua omalla kohdallani, ja mikä onkaan parempi keino juhlistaa sitä kuin lähtemällä luokkaretkelle!! Nyt ei siis mitään suurempaa postausta ole tulossa.

Luokkaretkemme suuntaa Ahvenanmaalle. Lähtö on maanantaina klo 4.30 aamulla.. (Mitenköhän jaksan nousta?) Takaisin tullaan vasta keskiviikkona puolen yön jälkeen torstain vastaisena aamuna.

Kuvia saatte sitten kun ehdin niitä laittaa, saattaa mennä pitkälle ensi viikkoon. Ehkä. Päivityksiäkään ei siis ole tulossa, ei ole hajuakaan mistä tekisin postauksen ja ajoittaisinko sitä ollenkaan.. Jos kerkeän niin teen ennen Ahvenanmaalle lähtöä. Katsotaan.

Nyt oli tälläisen pienen ilmoitusasian paikka. Palataan asiaan joskus! XD

2 kommenttia:

  1. Hih pidä hauskaa siellä ahvenanmaalla 8) Kahvi auttaisi pysyttelemään heräillä maanantaina :'D Kivaa kun laitat kuvia! Niitä odottelen jo 8)

    VastaaPoista
  2. Juu varmasti pidän! Juu, taidankin ottaa suuren kahvitermarimukin mukaan jonka täytän kahvilla! Ja kuvia saatte aivan varmasti!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)