perjantai 21. toukokuuta 2010

XZ - Rahoittava shampoo & hoitoaine

Tällä kertaa arvosteluun pääseekin - ensimmäistä kertaa - shampoo ja hoitoaine!

Muistavathan kaikki muuten että XZ ei käytä tuotteissaa silikonia! Tästä siis paljon plussaa!


Ensimmäisenä vuoron saa XZ:n Rauhoittava shampoo.

Itse en tässä hoksannut mitään erikoista pesuvaikutusta, peruspuhdistava shampoo jonka en odota tekevän mitään yliluonnollista. Perus markettishampoo. Edes tämä ns. "rauhoittava" efekti ei tullut esille.

Tuoksu sen sijaan oli aivan mahtava! Suklaata ja vaniljaa! Jätti hiuksiin pitkäksi ajaksi oikein täyteläisen tuoskun. Siltikään vaikka jäi pitkäksi aikaa hiuksiin, ei ollut liian äklömakea tai liian voimakas, mistä tulee vielä plussaa edelleen!
Hintakaan ei päätä huimaa, olisiko ollut jonkin hiukan auki 5€. (Sanokaa jos puhun läpiä päähäni!)Shampoon seurana itselleni täytyy tietenkin olla hoitoaine, mieluiten aina samaa sarjaa!

Tässä(kään) ei ollut mitään erikoista muihin hoitoaineisiin verrattuna. Hoiti ihan mukavasti kunhan muhitteli muutaman minuutin, siloitti hiukset (ei noin vähän ajan kanssa aivan sileiksi) ihan mukavasti, pitää muhitella väh. vartti ennekuin tulee toivotun sileää.

Tuoksu oli tässäkin aivan päätähuumaava. Aivan täydellinen. Sanat eivät vain riitä kuvailemaan näiden tuoksua, se pitää itse haistaa!

Kokonaisuutena molemmista voisin ostaakin uudelleen, mutta sekin vain tuoksun vuoksi!


Mitä shampoita ja hoitoaineita itse käytätte? Ja oletteko olleety tyyväisiä vai oliko ostos täysi huti?

5 kommenttia:

 1. Meilläki on joskus vuonna nakki ollu noita :P Itte en käytä koskaan hoitoainetta, paitsi semmosta suihkutettavaa, koska hiukset rasvottuu perskuleen nopeesti.

  Käytän nykyää jotai... En muista sen nimee mut laivalta ostettu ja toooooosi ihana tuoksu! ♥

  Postauksia odotellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Hmm... kyllä itsellekin kelpais "rahoittava hoitoaine" Ehkäpä kumminkin 'rauhoittava'
  Joo, sori, oli pakko :DD
  Täytyy varmaan joskus kokeilla tuota, tällä hetkellä käytän tuon saman sarjan terva-shampoota, siinäkin ihana tuoksu. (jos sattuu tykkäämään tervan tuoksusta :DD)
  Edelliseen postaukseen vielä sanoisin, että itsekin käytän kyseessä olevaa antiperspiranttia ja kyllä toimii hyvin :)

  VastaaPoista
 3. _pinsku_: Kiitos kommentistasi! Oletko varma että hoitoaineen käyttö shampoon jälkeen aiheuttaa hiusten rasvoittumisen? Itse en ainakaan ole kuullut että noin voisi käydä.. Josko rasvaisuus voisi johtua liian lyhyestä aikavälistä hiustenpesujen välillä? Tai sitten tuosta hiuksiinjätettävästä hoitoaineesta?

  morjens: Ohops, kiva kirjoitusvirhe taas päässyt mukaan XD Korjaan kohtapuoliin sen ;) Itse ostin seuraajiksi Tyrniä, joka on tarkoitettu värjätyille hiuksille. Tuoksuttelin Tervaakin kaupassa, oli aivan ihana tuoksu!

  VastaaPoista
 4. Eikun heti ku lopetin hoitoaineen käytön nii joha parani. Serkulla, siskolla, kaverilla ja äitillä mm. sama ilmiö. Ei rasvotu yhtään nopeasti kun käyttää suihkutettavaa ;) Tosin mimmonen tuloshan tulis jossei käyttäs ollenkaan? :D

  VastaaPoista
 5. _pinksu_: Aika jännä, en ole ennen kuullutkaa tollasesta! Ei kannata kokeilla ilman mitään, voi tulla pahaa jälkeä :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)