perjantai 7. toukokuuta 2010

Pääsykokeet - OHI ON

Ai että on ollut rankka viikko! Kolmet eri pääsykokeet, plus keskiviikkona ruotsin koe (josta ei sen enempää, en halua muistella)!! Pyydänkin siis syvästi anteeksi etten ole ehtinyt päivittää tätä blogia, enkä Hansimsiä ollenkaan! Toivottavasti kaikki kävijät eivät ole kaikonneet!

Heti maanantaina oli kosmetologipääsykokeet Viitaniemessä, kesti hiukan yli tunnin. Nämä pääsykokeet sisälsivät ryhmäkeskustelun jossa keskusteltiin erilaisista kuvista jne. ja toisen, kirjallisen osion jossa kysyttiin mm. "miksi haluat tälle alalle" jne. tyylisiä kysymyksiä. Oli ihan mukava päivä, ilmapiiri oli ryhmässämme mukava ja alkuksi hieman jännittynyt. Loppua kohden kaikki taisivat rentoutua :)

Keskiviikkona oli siis ruotsin koe, ei siitä edelleenkään enempää. Saatte (ehkä) lisää tietoa kun saan sen takaisin.. Hyvin epätodennäköistä silti!

Noh, torstaina sitten olikin kuvallisen ilmaisun perustutkinnon pääsykokeiden vuoro Petäjävedellä. Kokeet alkoivat n. 8.30 aamulla ja päättyivät n. klo 15 iltapäivällä. Itse tosin pääsin jo aikasemmin pois sillä oli tehnyt hommani jo valmiiksi kello 14.00. Mukaan siis kuului 5 kuvan kuvasarjan piirtäminen uutisesta, aikaa joku hiukan tli 2 h, iltapäivällä ruokailun jälkeen oli toteutettava vesivärimaalaus. Vesivärimaalaus onnistui jo ihan hyvin, tuosta piirtohommelista en pidä ollenkaan.

Tänään, perjantaina, olikin vuorossa sitten av-viestinnän perustutkinnon pääsykokeet, jotka alkoivat siinä 9.30 muutaman kolmannen vuoden opiskelijan esitelmöidessä portfolionsa, samalla siis päättötyönsä. Tämän jälkeen oli vuorossa matikan ja äidinkielen pienet testit, eivät kovinkaan vaikeita. Loppupäivä kierreltiinkin sitten erilaisissa haastatteluissa ja ryhmätehtävissä, ei mitään kovin erikoista, pidetään nuo pienenä salaisuutena ;) Mielestäni tämä pääsykoe meni kaikista parhaiten!

Tulokset saadaan joskus 16.6 (kait) ja odotan innolla minne pääsen sisään!
Alla vielä hakujärjestykseni:

1. Hakuvaihtoehto, Kuvallisen ilmaisun perustutkinto, Petäjävesi
2. Hakuvaihtoehto, Kauneudenalan perustutkinto, Viitaniemi (JKL)
3. Hakuvaihtoehto, Audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto, Harju (JKL)
4. Hakuvaihtoehto, Tietojenkäsittelyn perustutkinto, Viitaniemi (JKL)

Toivottavasti pääsen jonnekin :)

2 kommenttia:

  1. hoo, sulla ollu kiireinen viikko :P Mä tuskastelen ton mun enkunkielisen kirjan kanssa, joka pitää lukea. siinä on jotain globaalin markkinatalouden haasteista ja onnistumisista, sekä viestinnästä juttua... meneen NIIN ohi jotku kohdat -.-

    VastaaPoista
  2. Uskon sen hyvin! Nytkin pitäs rueta lukeen kahteen eri kokeeseen jotka on ma ja ti mutten jaksa!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)