keskiviikko 26. toukokuuta 2010

LNC - Puhdistussarja

Kasvojenhoidosta tällä kertaa. Testissä olivat Lumene Natural Code (LNC) Face Wash, LNC Face Toner ja LNC 24h Moisturizer. Pahoittelen kuvien huonoa laatua.


Ensimmäisenä tästä kolmikosta on Face Wash, joka siis on aivan tavallinen puhdistusgeeli.

Mielestäni tämä ei tehnyt iholleni mitenkään ihmeitä (jos joku ei tiennyt niin omistan talvisin pintakuivan sekaihon). Itseasiassa ei tehnyt juuri mitään! Meikki lähti kyllä ihan kohtuullisesti pois, jos oli isommat silmämeikit (vesiliukoiset) niin jätti hiukan sottuisen näköiseksi. (Ja tiedän, ei saisi silmänympärysihoa puhdistaa muulle naamalle tarkoitetulla puhdistusgeelillä, tämä oli vain koetta varten.)

Paremman puhdistustehon sai kun käytti "naamanpesusientä" tuotteen poisottamiseen ja sen jälkeen vielä huuhtoi naaman, mutta siltikin ihoni ei tuntunut niin puhtaan ja raikkaan oloiselta kuin muiden vastaavien tuotteiden jälkeen. Ei siltikään suurta eroa. Ei mielestäni lunastanut lupauksiaan.


Toisena kolmikosta Face Toner, kasvovesi.

Tämä oli jo mieluisampi yllätys kuin Face Wash; Lunasti lupauksensa. Puhdisti hyvin ja jätti hieman raikkaan tunteen iholle. Ei kuitenkaan kyennyt Nivea Young-sarjan kasvoveden jättämälle raikkaudelle. Itseasissa nämä tuotteet eivät tuoksu kauheasti millekään, pikemminkin jollekin luonnon hommelille, varmaankin ratamolle jota tuotteissa sanotaan olevan. En tarkemmin osaa sanoa kun en tiedä miltä ratamo tuoksuu..


Sitten tullaankin sarjan kolmanteen osaan, 24h Moisturizeriin, eli kasvovoiteeseen.

Tämä oli koko sarjan pohjanoteeraus! Tuotehan siis lupaa jättää mattaisen pinnan. Ja paskat, sanon minä!

Tuote vie aivan sairaan kauan kuivua iholla, veikkaisin että aika tuhdin koostumuksensa takia. Tämä sinänsä on ärsyttävää, sillä aamulla ei ole vain yksinkertaisesti aikaa odotella puolta tuntia tuotteen kuivumista ennekuin voi alkaa tehdä meikkipohjaa päälle.

Mattapinnasta puhumattakaan. Iho kiiltää kuin märän auton pinta, ei tietoakaan mattaisuudesta. Tuoksukaan ei miellyttänyt..

Kokonaisuutena ainut hyvä puoli oli positiivisesti yllättänyt kasvovesi. Omalle iholleni en enää kertaakaan osta tämän sarjan yllämainittuja tuotteita.

MUISTAKAA SILTI ETTÄ KAIKKI TÄSSÄ BLOGISSA TULEVAT MIELIPITEET OVAT OMIA KOKEMUKSIANI JA MIELIPITEITÄNI!! ÄLKÄÄKÄ TUOMITKO TUOTTEITA VAIN MINUN MIELIPITEIDENI PERUSTEELLA!

Mitä te vaaditte omalta naamanpuhdistussarjaltanne?

4 kommenttia:

  1. Olen tuota sarjaa kokeillut, koska siskollani oli niitä. ja paskat sanon mäki(n). Ihan rasvasen näkönen iho .S

    VastaaPoista
  2. Karvinen: Jep. En ole ikinä omistanut näin paljon mustapäitä ja finnejä kuin tämän sarjan käytön aikana..

    VastaaPoista
  3. Mun äidillä on noita. XD Gauheen raswaden iho. Lumene Natural Code, se ainoa oikea. :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)