maanantai 10. toukokuuta 2010

Ziaja Natural Olive käsivoide

Tutustumiskohteena Ziajan Natrual Olive käsvioide. Ziaja:han on siis uusi päivittäiskosmetiikkasarja, jonka (sivujensa mukaan ainakin) hinta-laatu-suhde on tehnyt siitä nopeasti suositun. Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja sekä hellävaraisia, joten niiden olettaisi olevan sopivia herkällekin iholle.

Tällä kertaa oli tutustumisen kohteena Ziajan Natural Olive käsivoide, 80ml purkki. Tämän luvataan ravitsevan, pehmeyttävän ja suojaavan käsien ihoa, ja sen se suurimmaksi osaksi tekeekin.

Ravitsemuksesta en mene takuuseen, mutta pehimtyksestä hyvinkin; käsieni iho on aina aamusiin yön muhittelun jälkeen hyvinkin pehmeä ja sileän tuntuinen. Pidän myöskin siitä että hyvinkin karheat ja helposti pienille haavoillemenevät kynsinauhanikin ovat parantuneet tämän käytön aikana. Imeytyykin hyvin ja nopeasti.

Huonona puolena voisin silti pitää aivan liian voimakasta tuoksua: En todellakaan voi suositella tätä henkilölle joka ei pidä voimakkaasta oliivin tuoksusta. Itselleni tulee melkein aina aivastusrefleksi. Toinen huono puoli mielestäni on se, että tämä on hiukan liian kevyttä. Joudun aina laittamaankin tätä kaksi kerrosta päällekäin, odotan tietenkin ensin että ensimmäinen kerros imeytyy ennenkuin lisään toisen. Kuivempina aikoina ei riitä kaksikaan kerrosta.

Ja toisena huonona puolena vielä että kun aamulla ensimmäisen kerran peset kätesi, niin huomaat inhottavan ja luistavan kerroksen käsilläsi ja saat aika kauan hangata saippuan kansas käsiäsi jotta saat ne puhtaiksi. Tämä taas (varsinkin talvella) itselläni ainakin aiheuttaa kuivuutta käsiin. En kyllä ostaisi toista kertaa.

Millaista käsivoidetta te käytätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)