lauantai 8. toukokuuta 2010

Uusia ostoksia - Osa 1.

Hihii, kuten jo eilen taisin lupailla, tänään saatte siis tietää hiukan viimeaikojen ostoksistani! Mitään kauheaa määrää ei ole ehtinyt kertyä, ei ollenkaan, mutta jotain on silti kauppojen hyllyiltä eksynyt syliini kuhertelemaan! (Olipa muuten kauhea kielikuva!)

Aivan aluksi, viime viikon sunnuntaina ostin uuden kasvojenpuhdistussarjan, 3 eri tuotetta.

Lumene Natural Coden Puhdistusgeeli 6.90€

Lumene Natural Coden Kasvovesi 6.90€

Lumene Natural Coden 24h Kosteuttava kasvovoide 7.50€

Näistä en osaa vielä viikon käytön jälkeen sanoa mitään, kunnon esittelyt joskus luvassa. Yhteensä maksoivat 21.30€

Näiden jälkeen taisin ostaa Iron Man-leffan, 9.95€ Arvostelu tästäkin myöhemmin kun jaksan ajan kanssa katsoa kunnolla, eilen illalla yritin mutta nukkumatti vei voiton ;)


Lisäksi viikolla jokin päivä sain uudet housut, näiden hinta oli joku 20€, en tarkalleen muista. Kuitti on jossain.. XD

KappAhlista löytyi sitten eilen tälläinen ihana nahkableiseri, jos sitä sellaiseksi voi sanoa. Hintaa 9.90€. Oli ainoa kappale ja onneksi oli sopivan kokoinen! Rakastan mustaa nahkaa sekä niittejä, joten on aivan täydellinen kevättakiksi tai muuten vain pidettäväksi lisäksi paidan päälle!


Mutta tänään käydessäni pikaisesti Tiimarissa tein aivan superlöydön! Tämä vihkonen maksoi vain 3.95 ja sisältää 5 eri osiota joihin voi jokaiseen kirjoittaa muistiinpanoja eri asioista! Täydellinen siis minulle! Ajattelin yhteen laittaa koulu, toiseen kaverit & perhe, kolmanteen sivustot ja loppuja en tiedä vielä! Silti aivan mahtava! Kooltaan taitaa olla A5.


Noh, kuinka ollakaan, minun on pitänyt jo jonkin aikaa ostaa uusi hiiri kun tämä koneen mukanatullut ei oikein ole hyvä käteen ja muutenkin huono rulla. Löysin siis Citymarketista Logitechin M100-mallin hiiren, 10€! Ja vielä valkoisena! Mahtava löytö, uutta ei siis tarvitsekaan ostaa pitkään aikaan! Sopii käteeni juuri sopivasti! Kynä vielä antamassa osviittaa siitä minkä kokoinen hiiri on.

PLUS kävin ostelemassa uusia kouluvälineitä pääsykokeisiini, niistä juttua ja arvostelut myöhemmin!

Kertokaapa mitä olette itse viimeaikoina ostelleet!

5 kommenttia:

  1. hoo, vai tällaista on tullut shoppailtua :) mäki kävin taas yhtenä päivänä shoppailee juttuja :)

    VastaaPoista
  2. Öö nosiis mä ostin eile; H&M:stä semmossen jännän ihanan paidan, tummanharmaan topin, musta harmaa raidallisen topin jos on vaaleenpunasella peace merkki :P sitte tummansinine tissivyö XD Ja Seppälästä uuet rintsikat XP Ja Anttilasta Lumene Natural Coden puuteri ja meikkivoide :D Ja blogissa mainitsemat Nivean kasvovesi, puhdistusgeeli, kasvorasva, ja sitte sain sen käsivoiteen ja hammasharjan :D Ja iskä osti Turkista kultakorvikset ja aidon meressä asuvan pesusienen :D

    VastaaPoista
  3. Sadepäivä: Juu tälläistäpä hyvinkin!

    _pinsku_: Paljon olet tavaraa saanut, voin muuten tosissani sanoa että LNC (Lumene Natural Code) meikkivoide ja puuteri ovat kokeilemisen arvoisia. Itselläni ne eivät yhdessä kauhean hyvin pysy (sekaiho) rasvaisimmilla alueilla, kun käytän meikkivoidetta muun, hiukan peittävämmän puuterin kanssa niin toimii!

    VastaaPoista
  4. Oho miten sä jaksat ostaa noita, minä en ikinä osta mitään meikkejä (paitsi ripsivärejä ja rajauskyniä) tai puhdistusaineita :'D Mutta hyvä kun joku jaksaa panostaa! ;) Kivoja juttuja oot saanut ostetuksi, jos itse vain jaksaisi raahautua kauppoihin.. :DD

    VastaaPoista
  5. Lumimarja: En normaalisti jaksakaan, on vaan ollu niin vauhikas viikko! Nyt on sitten hiukan ostohiljaiseloa vähän aikaa :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)