maanantai 24. toukokuuta 2010

Jäätelökesä 2010 - Classi Valkosuklaa-vadelma

Tällä kertaa tiukkaakin tiukempaa jäätelöarvosteluun pääsee Classicin uusi Valkosuklaa-Vadelma- tikku. Näitä arvosteluja siis ilmestyy sitä mukaan kun muistan ottaa kuvan ja ehdin kirjoittaa arvostelun. (Ja tietenkin syön jäätelöä XD)


Tämän näköinen uutuus siis kyseessä.


Kuori itsessään siis sisälsi valkosuklaata jossa oli "vadelmanpaloja" (nämä palat eivät vadelmaa ole nähneetkään). Kuori oli hyvin rapea ja raksahti hyvin poikki, niinkuin suurimmassa osassa Classicin jäätelöistä muutenkin. Siltikin, jos annoit kuoren sulaa liikaa niin ei pysynyt enää kiinni vaan alkoi pikkuhiljaa tippuilla pois.. Tämä kuori oli pelkiltään aivan liian makeaa omaan makuuni, tuli pienimuotoinen ällötysefekti kun oli niin makeaa. Sille, joka pitää enemmän oikein äklömakeasta, tämä kuori voi sopiakin.

Jäätelö itsessään oli aivan tavallista vaniljajäätelöä, ei mitään ihmeellistä. Ja kuten vanilja aina, oli tämäkin hyvä tasapainoa tuova puolisko jäätelön kuorelle.

Kuorta ja jäätelöä yhdessä syödessä tämä oli jo sitä normaalitasoa, ei siis mitään ihmellistä makuuni. Se, joka pitää enemmän vadelmasta, voi varmasti löytää oman suosikkinsa tästä jäätelöstä.

Mitkä jäätelöt ovat suosikkejanne ja mitä ette ikinä söisi?

2 kommenttia:

  1. Nami, pakko tota maistaa<3 wtf, kirjotin eka pakko paistaa :S Makuesta pidän, se on ihanaa. Voi luoja koulutki loppuu koht. Aattelin silloin kirjotella postauksen :)

    VastaaPoista
  2. Karvinen: Itelläni taitaa päästä maistoon jo huomenna joku muu maku kesän uusista uutuuksista! Saa nähdä :)

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)