sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Alennusmyynnit + Jussi

Aikooko monkin pyörähdellä alennusmyynneissä nytten alkavalla viikolla ?? Itse pyörähtelin jo ennen juhannusta Ginan, H&M ja Vila alennusmyynneissä ja kahdesta viimeisestä tuli poimittua pari uutta vaatekappaletta.

Ennen tätä shoppailureissua (kyllä, kävin moneen kertaan kaupungille viime viikolla) mukaan KappAhlista tunika.

Näistä kaikista saatte kuvaa myöhemmin kunhan saan aikaseksi virkistäytyä.

Aiotteko pyöriä alessa?

 Sitten siihen Jussiin.. Taisi olla maailman tylsin jussi ikinä..

Olimme sukuloimassa tuolla Kyyjärvellä.. Ja niin, kaikki sukulaisemme ovat väh 65v. ja tekeminen ja seura ovat mitä ovat.. Juuri sitä, joskus hyvinkin tylsää..

Ja tuo perjantai-lauantai-yö.. Nukuimme kaikki neljä samassa huoneessa (minä, äiti, isä ja pikkuveikka). Nukahdin siinä kello neljän aikaan kun olin ensiksi valvonut koko alkuyön itikoiden ja somasti henkäilevän (Lue: kovasti kuorsaavan) äitini takia.. + Oli juhannus joten mikään paikka ei melkeinpä ollut auki, ehdimme juuri ja juuri pyörähtää perjantaina Paletissa (kauppakeskus) ennekuin se meni kiinni.. Ja lauantaina ei ollut auki ollenkaan.

Mutta huomenna sitten kesätöihin, herätys jo pitkästi ennen seitsemää.. Mitäköhän siitäkin tulee :D Toivotaan että saan nukuttua yöllä ilman itikoiden kuoroa!

Mitenkäs teidän jussinne meni?

2 kommenttia:

  1. Äh, tiedän tunteen, kun joutuu pakosta viettämään aikaa tylsien sukulaisten kanssa, varsinkin kun kaverit olisivat menossa muualla =)

    Olen itsekin shoppaillut ja seikkaillut ankarasti alennusmyynneillä. Aijonkin tehdä löydöistäni jonkun postauksen blogiini.

    Ai niin! Sain muuten tuon kuvani ja nimeni toimimaan tuonne lukijat-laatikkoon =) Jouduin säätämään sen jonkun ihmeen googletilin kautta... Tai ainakin se näkyy itselläni. Entäs sinulla?

    VastaaPoista
  2. Tulenkin sitten lukemaan postaukset :D Ja kyllä kuva nyt näkyy, hyvä että sait toimimaan!!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)