keskiviikko 18. elokuuta 2010

Kerrtoilen hiukan :D

Hmh, tämä viikko on ollut aika kauhea suoraan sanottuna.  Suurimmaksi osaksi koulun suhteen, muuten on ollut ihan hauskaa.

Koululla nimittäin meillä on tämän viikon ajan sijainen, joka ei vain yksinkertaisesti osaa mitään! On muka niin kokenut ja hyvin kouluttautunu, on opiskellu korkeakoulussa opettajaksi ja medianomiks ja ties miksi muttei silti osaa opettaa:

"Kun opetellaan yhteisesti asioita nii Facebookkia ei pelata!!" Ja kyllä, hän käytti termiä pelata.. HUOH! Tuolle kaikki repesivät, hyvin mielenkiintoista. Eikä vielä edes pahimmasta päästä. Käydään siis läpi dioja, joita alotetaan katselemaan puoli tuntia myöhässä kun opettaja hiukan sekoilee. Ollaan puolessa välissä dioja, käydään värioppia läpite ja tulee vastaan dia, jossa on tehtävä: Etsi mitä tarkoittaa RGB ja CMYK. Opettaja sanoo että käydään diat loppuun ja palataan tehtävään myöhemmin. Heti seuraavassa diassa tulee tehtävään vastaus! XDDDD Ja kaiken päälle opettaja vielä käy nämä meidän kanssa läpi ja pistää seuraavaksi etsimään netistä mitä nuo tarkoittaa!! : DDD

Ja muista toilailusta en jaksakaan tarinoisda, tämän postauksen tarkoitus kun oli lähinnä vastata kommenttiboksin kysymyksiin! :D

SItten niihin vastailuihin!

RaitaTassu: Tutustun blogiisi paremmalla ajalla, niinkuin kaikkien muidenkin blogeihin! Viimeistään viikonloppuna.

Evening: Sama vastaus kun RT:lle :D

Honey: Alku sama kuin muille! :DD Joillekin on käynyt niin kanssa että vasta toisella kerralla näkyy kun liittyy lukijaksi, onkohan Bloggerissa taas jotai vikaa..

(PST! Huomenna tai viim. viikonloppuna tulee postaus, jossa kerron mitä tänään ja huomenna ostin, niistä sitten lisää tuonnenpana!)

Mitäs teille kuuluu??

4 kommenttia:

 1. Pistää teidät vielä etsimään mitä se tarkoittaa vaikka näitte jo vastauksen! Hihii... Minulle ainakin kuuluu hyvää ja muita kuulumisia voit sitten lukea blogistani kun ehdit! =)

  VastaaPoista
 2. Näet blogistani mitä minulle kuuluu ;D Mutta hyvää kuuluu :)

  VastaaPoista
 3. Muoh, uusi n-merkki ja heti lempinimi<3

  VastaaPoista
 4. Honey: NIINPÄ!! Samaa kaikki ihemtteli..

  Evening: Juu, tutkailen blogiasi kohta!

  RaitaTassu: :DD

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)