sunnuntai 15. elokuuta 2010

Perjantai 13....

Niimpä, perjantai 13. on aina päivä, jona ei pitäisi lähteä minnekään tai tehdä mitään merkitsevää.

Mitä minulle sitten oikein kävi perjantaina kun siitä viitsin postauksenkin tehdä?

Aluksi, olisin päässyt jo 12 linkillä koulusta kotiin, ellei toisiksi viimeisellä tunnilla oisi tultu ilmoittamaan että kello 12.05 alkaa kaksoistutkintolaisille info, johon on melkeinpä pakko mennä ellei ole sairaana tai jtn.

Tämä samperin info sitten alkaa n. 10 min myöhässä, kiitos huonosti järjestetyn tiedotuksen että missä alkaa ja mihin minkäkin alan opiskelijoiden täytyy mennä.. Infon alkaessa kerrotaan, että tämä saattaa kestää yli tunnin, kun aikaisemmin taas oli kerrottu että maximissaan puoli tuntia.. Ja kun ollaan päästy infossa alkuun, nähdään, että kaikki mitä siinä aiotaan kertoa, on joko tyhjänpäiväistä hourintaa tai asiaa, joka on kuultu jo aikaisemmin samalla viikolla mm. opo-infossa.. HUOH, SANON MINÄ!

Kun info sitten viimein on lopussa, sanotaan, että käydään katsomassa vielä tilat  josta opon löytää, hei haloo, opintotoimisto on siinä alapuolella joten eiköhän nämä olisi osanneet neuvoa.. Ja kaiken päälle pistetään hakemaan vielä jotkin lukiokalenterit, jotka ovat niin rumia että omani ainakin lentää suoraan uuniin! Kun viimeinkin pääsen pois, kello on 13.10, jej, viimeinkin vapaus!! Kuitenkin, kun katson linkkiaikataulua huomaan, että 13.05 linkki viitaniemestä on juuri mennyt enkä kerkeä sitten siihen kun se on tästä ohi jo mennyt ja matkahuollolle en kerkeä edes juoksemalla kun lähtee sieltä jo 13.15.. PASKAA!

Yksi hyvä puoli mahtuu kuitenkin mukaan; ystäväni (kutsutaan tätä X:ksi) laittaa viestiä ja kyselee olenko vielä kaupungissa ja millä linkillä menen kotiin. Vastaan, että missasin n. 5 minuutila 13.15 linkin ja aion mennä seuraavalla, joka lähtee matkahuollosta 14.15. Tulee viesti että mennään samalla linkillä kotiin ja odottele siinä, kävelen siihen niin mennään tunniksi kaupunkiin. Käydään sitten Elosella limsalla (olisin ottanut laten mutta oli niin kuuma että halusin viilennystä :D). Siitä sitten kävellään matkahuollolle että mennään siitä kyytiin jotta saadaan varmasti hyvät paikat.

Kun odotellaan linkkiä laiturilla 1, X:än toinen kaveri (kutsutaan Y:ksi) Y soittaa että missasi tuon bussin jo aikaisemmalta pysäkiltä ja pyytää tätä tulemaan kaupunkiin hänen kanssaan kun ei osaa itse liikkua kaupungilla.. HALOO, OLET AMIKSESSA, OPETTELE LIIKKUMAAN KAUPUNGILLA!! Niin ihana ja kiltti kaverini X sitten jättää meitin siihen ja lähtee iloisesti koiran kaulapanta kaulallaan ja kieli poskella kävelemään kohti keskustaa kun omistaja käski. Kiitos tästä..

Viimein, kun olen päässyt kettuuntuneena kotiin, syön hiukan ja menen hetkeksi koneelle. Kun datailu saa riittää, siirryn alakertaan katsastamaan tuleeko tv:stä mitään katsomisen arvoista. Ei, eipä tule, mutta päätän silti katsella jotain ihan vain ajan kuluksi. Juuri, kun olen nukahtamassa joskus kello puoli kasin aikaan (en siis ole mikään torkkuja, oli eka kouluviikko loman jälkeen niin on veto vähän poissa :)) soi ovikello. Manaan mielessäni kaikenlaista mukavaa  ja raahaudun unenpöppörössä ovelle. Siellähän sitten pällistelee kaksi kaveriani, (ym) X ja (kutsutaan häntä A:ksi) A jotka tulivat käymään vähäksi aikaa vaatien kahvia :) Siinä sitten keitän kahvia ja painutaan olohuoneeseen juomaan. Vähän ajan päästä pyytävät minua kylälle kanssaan. Niin, päätän kuitenkin lähteä vähäksi aikaa. Ja kyllä, kun ollaan päästy ulos saa X viesti Y:ltä joka laittaa viestiä että ollaan nytten täällä nuopparilla jo ja alapas tulla tänne. X kuitenkin sanoo että lupasi olla minun ja A:n kanssa hiukan ennen yönupparin alkamista (täällä olis siis perjantaina yönuoppari). Päästään siitä sitten ässälle asti kun Y laittaa viestiä että missä viivyt, tule heti tänne. Tämä X lähtee sitten jo taas kieli poskella omistajansa perään. Siinä taas nähdään että kuka onkaan tärkeämpi. VITTU!

A päättää vielä jäädä tänne mutta keksii kuitenkin mielestään kieron suunnitelman mennä katsomaan miten X ja Y reagoivat kun hän menee sinne. (Y ja A eivät siis kauheasti tule toimeen, yrittävät kuitenkin) Itse en kuitenkaan halua mennä sinne vaan menisin mieluummin sitten vaikka jonnekin istumaan ja odottamaan kun hän käy siellä. Nuopparilla A:lla meneekin hiukan kauemmin ja oma vitutukseni sen kun kasvaa. Viimein, hmh, A tulee takaisin ja sanoo että taidankin jäädä tuonne jo. Tämä on siis n. 30-45 min siitä, kun lähdettiin meiltä. Olisinhan itsekin tuonne voinut mennä jos siellä olisi ollut JOKU jonka kanssa olla. Lähden siinä sitten kotiin otsokset skootterin penkin alla. A:n piti maksaa näistäkin puolet mutta kotia tullessani heitän karkit perheeni karkkikulhoon ja painun suihkuun sanomatta kellekään mitään.

Teksti on sitten kirjoitettu aivan suunnattoman ketutuksen vallassa, älkää lukeko jos ei kiinnosta ja asianosaiset, jos luette, tälläinen on oma mielipiteeni jota ei ole pakko lukea/kuulla.

Tälläinen oli oma paska-perjantaini, mitenkäs teillä meni?

PS. Joo ja ainiin, perheeni suunnitelmat peruuntuivat, he eivät olekaan lähdössä Powerparkiin ja Tuuriin niinkuin oli suunntelmissa sillä veljelleni nousi kuume, eli kahvinkeitto-tuton kuvaukset siirtyvät. Varalla on kuitenkin jo kuvattu tuto, siitä puuttuu vain tekstit joten se on tulossa tänään tai huomenna, riippuu mitä päivä tuo tullessaan.

2 kommenttia:

  1. Ei kuulosta kovinkaan mukavalta :/ Kannattais tosiaan amiksessa olevan opetella liikkumaan kaupungilla. Omassa perjantai 13 pv:ssäni ei ollut kehumista myöskään.
    Kävin muuten vähän aikaa sitten Powerparkissa ja Tuurissa :D

    VastaaPoista
  2. Spring: Ei kuulosta ei. Samaa mieltä, olis jääny tänne lukioon jos ei osaa kulkee kaupungilla.

    Minen vois ees kuvitella lähteväni Powerparkiin, tulee jo vatsanväänteitä siitä, kun käy tivolissa edes katsomassa kun muut ovat laitteissa! Itsekin kävin tänä kesänä tuurissa!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)