torstai 26. elokuuta 2010

Mhmhmhhh..

Kyllä, otsikko kertoo nykyisen olotilan! Olen siis edelleenkin sairaana, eilen olin koulussa yhden tunnin ja tulin kotiin kun meinasin nukahtaa tunnille ja heti aamusta alkoi  kauhea päänsärky.. Miksei tämä tauti voi jo mennä ohi, jään koulussakin niin pahasti jälkeen!!

No joka tapauksessa, alla on tämän aamun aamupala. Ei mitään suurta kun jääkaappi huutaa tyhjyyttään..

Anteeksi muuten taas huono kuvanlaatu, kuvat on kuvattu ikivanhalla pokkarillani kun järkkäristä loppui akku!

Aamupalana oli siis omasta pihasta saatu omena, kulhollinen Nestlen Fitness-muroja ja 3 kuppia kahvia. Juuri kun kaadoin ensimmäistä kupillista itselleni tajusin, että miksen nyt tehnyt sitä tutoa.. Huoh! Tänään kun keitän (kohta..) uuden satsin kahvia niin siitä sitten kuvaan kuvat ja saan tuton menemään eteenpäin!!

Mites te voitte?

3 kommenttia:

 1. Että osaa ärsyttää!! Nyt kun kaikki on kipeenä ja saa olla koulust pois yms ni meitsi on terve ku pukki! sain tuon köhköh taudin jo viikko ennen koulua-.-

  VastaaPoista
 2. Pihasta saatu omena<3333 Kiitos kysymästä, oikein hyvin =)Täälläkin ollaan terveitä kuin pukki.

  VastaaPoista
 3. RaitaTassu: Olisin mieluummin koulussa kuin kipeenä kotona!! Oikeasti, juuri kun ne alkaa koulussa tekeen jotain, nii meitti tulee kipeeks!!

  Honey: :DD

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)