tiistai 31. elokuuta 2010

Kyselyn tulokset

Tuossa oikeassa sivupalkissa ollut kysely on siis viimeinkin päättynyt, onhan kuun viimeinen päivä. Viimeksi pidin samanmoisen kyselyn kesän alussa. Mutta entäs ne tulokset sitten?

4 Käy monesti päivässä (17%)                                                                                            
5 Käy päivittäin (21%)
1 Käy monta kertaa viikossa (4%)
1 Käy pari kertaa viikossa (4%)
1 Käy kerran viikossa (4%)
3 Käy muutaman kerran kuukaudessa (13%)
0 Käy pari kertaa kuukaudessa
0 Käy kerran kuukaudessa
0 Käy harvemmin kuin kerran kuukaudessa
 
2 Käy vaihtelevasti, joskus enemmän ja joskus vähemmän (8%)

6 Käy täällä ensimmäistä kertaa (26%)

Vastanneita yhteensä 23

Ensinnäkin, kun vertaa aikaisempaan kyselyyn, vastanneita on 10 enemmän! Tämä yhdessä kesässä on jo mielestäni aika hyvä saavutus näinkin pienelle blogille kuin tämä on.

Toisena, kysymyksien määrä oli lähes kaksinkertaistunut, eli aikaisemmassa kysymyksiä oli 6 ja juuri loppuneessa 11.

Kolmantena, äänestysmahdollisuuksien suuremman määrän takia vastauksetkin jakautuivat hiukan laajemmalle alueelle. Siltikin kolmeen vastausvaihtoehtoon ei vastannut kukaan.

Mutta; suurin yllätys tuli tässä: 6 vastaajaa kävi täällä ensimmäistä kertaa! Toki tämä ei tarkoita että kaikki jäisivät lukijoiksi, mutta toivottavasti osa kumminkin! 5 vastaajaa käy pävittäin ja 4 monesti päivässä, tämäkin on hyvin! 3 käy muutaman kerran kuukaudessa ja loput 16% jakautuivat kolmeen eri vaihtoehtoon.

Tämähän meni hyvin! Odotin että vastaajia olisi vain muutama enemmän, mutta 10, en vieläkään usko.. Kiitokset kauniit joka tapauksessa kaikille äänestäneille! 

Ps. Mitä muuten tykkäätte näistä kyselyistä? Hyviä vai huonoja? Enemmän vai vähemmän?

2 kommenttia:

  1. Itsehän en kyselyyn vastannut, kun ei ollut totuudenmukaista vaihtoehtoa. :) Itse käyn silloin lukemassa, kun Blogger ilmoittaa uudesta postauksesta. Eli se riippuu sun aktiivisuudesta, kuinka aktiivinen olen. ;)

    VastaaPoista
  2. Hittolainen, olin niin varma jo julkaistessani tuon kyselyn että jokin jäi! Ja tietenkin se sitten jäi :D Noh, muutaman kuukauden päästä olen sitten entistä viisaampi :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)