sunnuntai 8. elokuuta 2010

What if...?

Heips kaikille pitkästä aikaa :D

Tälläistä pientä juttua että vaikka lupasinkin tuon elokuva-postauksen ja tutoriaalin ennen koulujen alkua, niin en tule saamaan niitä valmiiksi enää tänä iltana ja muina iltoina ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa tehdä niitä kun on viimeiset kesälomapäivät menneet kavereiden ja perheen kanssa ollessa. Perheestä puheen ollen, pikkuveljelläni oli tänään synttärijuhlat. Ikävä kyllä antamistani lahjoista en kerinnyt saada kuvia ennenkuin ne katosivat parempiin suihin :D Joka tapauksessa, koitan ensi viikolla saada molemmat postauksen valmiiksi julkaistaviksi jotteivät ne veny kovin pitkälle :D

Tällä viikolla on ollut aika paljon puuhaa: Sain viimeinkin listan kaikista niistä kirjoista joita tulen tarvitsemaan ensi vuonna lukio-opinnoissani joten niitä on tullut hommailtua ja mm. tämän takia tullut käytyä kaupungissa useampaankin otteeseen. Osan kirjoista ostin naapuriltani (kiitos hänelle) mutta osa ei ikävä kyllä ollut samaa kirjasarjaa mitä tarvitsen.

Toinen syy kaupungilla ravaamiseen on ollut kannettavan etsiminen! Lauantaina löytyi Citymarketista hyvä kone joka oli meitille juuri täydellinen, mutta: Konepa olikin viimeinen laatuan, eli näytekone, ja on sattunut niin ihanasti että joku on varastanut koneen laatikon jossa on kaikki ohjekirjat, akku ja laturi jne. TAI sitten he ovat piilottaneet sen varastoon niin kätevästi ettei sitä löydy :D Joten, koneen metsästys jatkuu..

Huomenna sitten alkaa koulu! Viho ja viimein, on hyvä päästää aivot takaisin normaalien asioiden pariin kun ne ovat kokeneet sukelluksen pullamössöön viimeisen kahden kuukauden aikana.. Pitäisiköhän sitä lähteä nukkumaan että jaksaa huomenna nousta ylös? :D

Mites teillä on mennyt elämän saralla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)