keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Gegsiviikko

Oli hyvin mielenkiintoinen 'koulupäivä'.... Meillä oli varsinaista koulua tasan sen 45 minuuttia, mutta kuitenkin koko 6h istuin siellä luokassa. Opettajalla oli kokous kymmeneen asti (alko siis kasilta) ja olisin hyvin voinu mennä myöhempään kun alettiin vasta sitten katteleen niitä tän jakson töitä kun se saapu. Tässä oli sitten se 45 min, jonka jälkeen päästiin syömään ja säi lähteä kotiin... Mutta fuuuck, mullahan sitä olikin sitten kahen aikaan ruotsin koe (josta ei sitten sen enempää...) enkä tietenkää voinu lähtee yhtään minnekkään. Tulipahan ainakin ees vähäsen kerrattua tuollon tohon kokeeseen. :)

Meidän piti äiskän kanssa mennä ostaan mulle uudet housut huomenna, mutta tajusin tänään että meillä on Nuvan kokous huomenna ja pääsen vasta kolmelta, joten ei olis aikaa kyllä ollu ollenkaan. Päätettiin mennä sitten tänään, ja sainkin aikas kivat pöksyt KappAhlista:
Makso sen 39.90e -25%, oli joku tarjousjuttu että saa 25 prosenttia alennusta kaikista housuista :) Väri on tollanen vähän hopeanharmaavihreä ja hiukan metallinsävyinen. Tuntuu tosi kestävältä materiaalilta enkä malta odottaa huomista että saan ne jalkaan! :)

Toinen ostos oli sitten datis-Hannalle - Lego Harry Potter Years 1-4. Kun kerran pelaan Potterit ihan normiversioinakin niin oli pakko saada tuo Lego-versiokin kun se oli vaan pari kymppiä :))
Laitoin tuon justiinsa asentumaan, täytyy pakata laukku huomiselle - alkaa lukiojakso - ja kokeilla :)

Palaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)