sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Selonteko.

Olis varmaan aika kertoilla hiukan viikon kuulumisia kun en kerta näköjään noita rästipostauksia oo kerenny kirjotteleen valmiiks asti & julkasemaan. (Kuvituksena joitain random-kuvia we<3it-sivulta, linkit alakulmassa.)
Nooo, alotetaan vaikka nyt jo edellisessä postauksessa olleesta jutusta - liittymänvaihosta. Eeeei menny ihan nappiin sekään (tuntuu ettei tällä viikolla oo mikään menny nappiin..)... Tässähän kävi siis näin, että unohin tietenkin tona aamuna kun liittymän piti vaihtua (eli siis keskiviikkona) uuden liittymän simikortin kotiin ja vanha liittymä loppuu joskus ysin - puol kympin aikaan. Olin kivasti laittanu ittelleni muistutuksen simikortista aamulle - sehän varmasti auttokin kun soi kello 8.55 kun oltiin jo oltu hyvä tovi koulussa (minä ja mun luupää).

Eihän siinä sitten muuta kun laittaan viestiä mm. Ronjalle, iskälle jne että mua ei saa kiinni ennen kolmee ennenkun pääsen kotiin & vaihtaa uuden liitymän. Ja kyllä, keskiviikko on lukiota 14.15-16.05, siitä kohta.
... Ja kohta olis vähän niinkun nyt. Eli tätä edeltävänä tiistai-iltana Ronja soitti ja kysyi että olisinko vapaaehtoinen paikkakuntamme lehden haastatteluun, joka käsittelee bloggaamista. Tokihan se kävi, päänvaivaa vaan aiheutti hiukan tuo keskiviikon ruotsin tunnit kun ne joutuisin skippaamaan = tekemään kaiken homman kotona. Suostuin siis kuitenkin Ronjan kovan painostuksen alla :D

Keksiwiikkona sitten kahen bussilla tultiin kotia. Alun perin piti mennä suoraa toimitukselle mutta Roosu sai idean että mennään meille & lähetään skootterilla kun keli kerta näyttii jo vähän selkenevän. Päästiin meille, juotiin kahvit ja oltiin lähössä niin eikö ala sitten sataa kivasti. Ei auta muu kun pyytää iskää heittään toimitukselle.
Mikäs siinä istuessa haastateltavana, onneksi haastattelija oli tuttu niin ei ihan niiiiiin paljon jännittänyt, vaikka hiukan meinasin jänistääkkkkin... Sain muuten tuolloin jo simin mukaan kotona käydessä ja suunnitelmissa oli vaihtaa se ovelasti automatkalla, oli kuitenkin liian hidas ja homma jäi myöhemmäksi.

Juttu ilmestyy sitten ensi viikon numerossa, siitä täytyy kyllä saada tänne valokuva jotta muutkin pääsette (lue: joudutte) lukemaan sen :)
Viikonloppu onkin mennyt aika ahkerasti pelatessa Harry Potter ja Azkabanin vanki PC-peliä, ollessa viereiden kanssa & tämä sunnuntai ruotsin parissa (niin siis huomennahan EI ole sanista, kuullunymmärtämistä ja aineen palautusta...).

Ensi viikosta voi tulla aika mielenkiintoinen, perjantaita odotellessa.. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikolla!
(kuva1, kuva2, kuva3, kuva4, kaikki we<3it)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)