lauantai 3. syyskuuta 2011

School / Office - luukki

Tälläsen tekasin taas Polyvoressa. Täältä pääsette katsomaan tiliäni ja muita (oikei, tällä hetkellä vielä yhtä tämän lisäksi) luomuksiani. Nämä alla olevan kollaasin tuotteet ovat vain suuntaa-antavia vaatekappaleita. Jos luet alaspäin, löydät uuden kollaasin joka on tehty tällä hetkellä kaupoissa olevista tuotteista.

Tästä sarjasta on aikasempikin postaus, jossa tein tämän samalla tyylillä (eli ensiki Polyvore, sitten kaupoissa olevat kamat).
All Saints wool cardigan, $195
Oasis sleeveless blouse, £40
Cheap Monday skinny jeans, $90
Wedge heels, 449 NOK
H M leather shoulder bag, £30
Ring, $9.99
Mango scarve, £18
Forever21 fedora hat, $9.80
Zara metal belt, $26

Valitsin korkeat korot (jotka voi halutessaan vaihtaa mataliin kenkiin), tummat farkut, lämpimän villatakin sekä kevyen topin villatakin alle. Laukku on suunnilleen saman värinen kuin toppi + sen pitää olla tilava. (Itse ainakin kannan koko omaisuutta aina mukana, joten tilaa pitää olla!) Ja tietenkin huivi, joka tuo väripläjäyksen koko asuun. Hattu ei ole pakollinen, mutta itse laittaisin sen tähän asuun mukaan villatakin kanssa kaveriksi. Niin ja sitten tietenkin joku sormus sormeen, tuolta ei edes taida näkyä tuo Esc-sormus, mutta joku hopea/kultainen sormus sormiin ja menoksi :)

Sitten kollaasiin, jonka keräsin tällä hetkellä kaupoissa olevista tuotteista. (Anteeksi sumeasta kuvasta, kamat eivät tykänneet skaalauksesta... :/)

Itse tykkään tästäkin kokonaisuudesta. Eihän se tietenkään ole sama kuin 'aito', mutta on kuitenkin :)

Ikäväkseni jouduin korvaamaan Polyvore-kollaasin lyhythihaisen paidan pitkähihaisella, sillä en löytänyt mistään enään saman tyylistä/-väristä lyhythihaista paitaa (Ginalla niitä kesällä taisi olla, enään ei näkynyt). Laukun löysin saman H&M:ltä (taidan harkita tämän hommaamista...), housut & villatakki menevät MELKEIN samasta ja melkein samanlaiset kuin tämän kollaasin kengät jo omistankin. (Niitä ei muuten ole vielä täällä näkynyt, täytyypä tehdä asialle jotain!).

Tämäkin on sellainen, jonka voisin itse pistää päälle. Eihän näiden tekemisessä mitään järkeä kauheasti olisikaan ellen tekisi niistä sellaisia, jotka voisin itse pistää päälle... vai? 

Mitäs pidätte? :)

2 kommenttia:

  1. tuo h&m:n laukku on super ihana! huolisin kyllä nuo Andiamon kengätkin!

    VastaaPoista
  2. Joo en ittekään pistäs yhtään pahakseni :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)