maanantai 5. syyskuuta 2011

YouTube - pt. 2

Nyt sitten kakkos-osa tuosta YouTube-postauksesta, ensimmäisen löydät täältä. Tässä postauksessa kerron toisesta mahtavasta persoonasta. (Tätä postausta tehessä netti muuten lagi aivan sikapahasti, en tajua mikä meidän nettiä nykyään vaivaa...)

Tämä tyyppihän siis on Luke Conard (lukeconard). Hän tekee Ingridin tyyliin vlogikanavaa sekä pääasiallisena kanavanaan musiikkikanavaa. Hän myöskin osallisena All Caps & Ministry of Magic -bändeissä.
Pääosin (nyt vähään aikaan) hän on tehnyt pelkästään covereita eri artistien biiseistä. Ja hyvä, niin sillä ne ovat mielestäni paljon alkuperäisi parempia. Suosikkejani ovat Selena Gomez - Who Says jonka hän tekee Ingridin (edellinen YoutTube-postaus) kanssa, Britney Spears - I Wanna Go sekä Demi Lovato - Skyscaper. (Nimet ovat linkkejä joista pääsee näihin Luken cover-kappaleeseen.)

Tällä hetkellä hän, Alex Goot ja Tiffany Alvord ovat keikkailemassa Ameriikoissa, joten uusia videoita ei varmaan tule keikkarundin loppumista, mutta suosittelen ehdottomasti katselemaan nuo aikasemmat videot! :)
Tässäpä on sitten hänen vlogi-kanavansa, lukeconard2. Hän teki Elokuun aika saman haasteen kuin Ingrid, eli piti videopäiväkirjaa joka päivä elokuun ajan. Nyt on ollut kauheaa tämä Syyskuun alku kun on pitänyt tottua siihen, ettei joka päivä tulekaan uutte videota! :( Tänne tulee joskus myöskin ihan hauskaa materiaalia, kannattaa tsekata kanssa :)

Tässä on yksi video hänen musiikkikanavaltaan.


Ja yksi hänen vlogikanavaltaan:


Tähän loppuun vielä lisään hänen Facebook & Twitter-tilinsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)