tiistai 13. syyskuuta 2011

Liityn laamaklubiin.

Jees eli huomenna se sitten olis - taas vaihtuu liittymä, tällä kertaa DNAlta Saunalahdelle.

Mullahan siis oli aikasemmin DNAn tekstariliittymä, johon sisälty 1000 viestiä kuukaudessa. Tämä toimi alkuun silloin kun sen sain, mutta nyt kun katsottiin viimeisimmän kahden kuukauden laskua niin yhteensä viestejä oli mennyt vain sen noin kolme sataa + puheluista tuli sitten muutama euro. Katsottiin siis järkeväksi vaihtaa liittymää ja kun kerran Saunalahdelta löytyi sopivasti hyvä liittymä joten mikäs siinä sitten vaihtaessa.

Tämä Norppa on ihan perus liittymä, jossa jokainen viesti & puhelu maksaa erikseen. Eipä tähän mitään hienouksia (kuten nettiä...) tullut otettua, tosin tuo netti olisi pikkasen houkuttanut... Nooo, elämä on, jos sitä sitten joskus :)

Meni muuten taas ihan kivasti rahaa koulukirjoihin... Noi kirjat mitä käytetään on jotain samperin uusimpia sarjoja ettei niitä vahingossakaan löydy kätettynä mistään. Ei autanu kun ostaa uutena -.- 

Heissan taas! :)
(alkup. kuva1, kuva2, kuva3, kuva4)

2 kommenttia:

  1. Joo Mirellakin joutu vaihtamaan liittymän Saunalahden Norppaan, kun se osti uuden kännykän joka oikeutti siihen että liittymä pitää vaihtaa, mutta numero säily :D ja sillä on noi samat mitä sullakin ja sit se otti sen netin siihen :)
    -Milla-

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)