keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Pukeudu punaiseen perjantaina 9.9!

Taas on Pukeudu punaiseen -päivä täällä! Päivän ideahan on kartuttaa naisten tietämystä sydänterveydestä ja rohkaista heitä elämään terveellisesti.

Pelkästään omaan pukeutumiseen punaisen sulauttaminen ei ole ainut tapa osallistua päivään. Tähän voit osallistua myöskin jo pelkästään rentoutumalla, käymällä lenkillä tai piristämällä ystävää lounaalla tai puhelinsoitolla.
Itse ajattelin toteuttaa molempia tapoja mahdollisuuksieni mukaan; Yritän sulauttaa pukeutumiseeni ainakin punaiset sukat & jonkinasteiset punaiset huulet. Täytyy yrittää kaivella josko kaapista löytyisi jotain muuta lisuketta punaisessa :) Toisekseen ajattelin ottaa koko päivän rennosti. En stressaa mistään, teen miltä sinä hetkenä tuntuu hyvältä. Jos tuntuu hyvältä katsoa muutama leffa illan aikana, teen sen. Jos tuntuu hyvältä lähteä pitkälle lenkille, teen sen. Täytyy katsoa mitä päivä tuo tullessaan!

Tapahtumasta voi lukea lisää täältä ja tempauksen FB-ryhmä löytyy täältä. Toivon todellakin, että itse otatte osaa ainakin jollain tasolla tähän päivään :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos muistutuksesta - ilman tätä mulla olisi mennyt tänä vuonna kyseinen "teemapäivä" ihan ohi, mutta jos nyt muistaisi! :)

    VastaaPoista
  2. :)) Itse laitoin hiukan punaa huuliin ja punaisen huivin kaulaan, ainoat punaiset asiat tässä garderoobissa :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)