sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Alkohan se lukiojaksokin viimein.

Tällä viikolla alko torstaina lukiojakso. Oli onneks pehmeä lasku, vaan to ja pe lukioo tällä viikolla. Menee hiukan tottua taas siihen ettei koneella olla 6h päivässä ja kävellään paikasta toiseen. Ihan hyvä näin välillä :D
Mullahan on siis kaksi lukiojaksoa tänä vuonna, nyt kakksojaksossa & vielä kuutosjaksossa toinen. Tällä jaksolla luen Yhteiskuntaoppi 1sen, Terveystieto 1sen, Ruotsin 4sen, Enkun 4sen, Äikän 3sen sekä Matikka 5sen. Älkää siis ihmetelelkö jos postaukset tulee tälleen iltamyöhään & viikonloppusin, ei meinaa aika riittää nykyään kaikkeen kun kouluhommiakin on niin paljon :)
Oon nytten aamusin ottanu tavaks hypätä äiskän kyytiin kun se menee töihin ja kävellä sen työpaikalta kouluun Harjulle. Mulla menee tohon matkaan sellanen max. 40min jos kävelen oikeen hitaasti. Normaalisti menee 25-30 minuuttia, riippuen täysin siitä miten kovaa jaksan kävellä. Tää on osottautunu oikeen hyväks aamuhapphyppelyks, tuntuu tosi paljon virkeemmältä aamusin ja jaksaa päivän paremmin :)

Itse asiassa nytten vasta tajusin että voisin hyvin ottaa kameran mukaan ja kuvata aamusin vähän kun mulla kerta on aikaa niin paljon! Hei tää on hyvä idea, miksen aikasemmin tajunnu... Noo, joskohan saatas sitten tännekin jotain uutta materiaalia :)

Mites teillä menee? :) 
PS. Jos joku tietää mistä saa Fjällravenin reppuja halvalla vinkkaa heti!

2 kommenttia:

  1. Just katoin ni partioaitan nettisivuilla on jtn 44.90,eli yli kymppialennusta normaalista ! halvemmalla niitä ei sitte taida mistää löytääkkää :( himoitsen,tekis mieli hommata toinenki mut ei taia rahat riittää.. :DD ja kannattaa tsekata prismat ja tämmöset !

    VastaaPoista
  2. Kävin Keljon Prismassa kattoon niin oli ihan normaalihintaset, hirvittää se hinta kun on niin kallis! Mulla on nytten käytössä äiskän vanha josta se otti sillon sen logokuvan pois siitä eestä.. Täytyy pistäytyä Partioaitan sivuilla, tack för vinkistä! :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)