torstai 1. joulukuuta 2011

Blogmas 2011 - pv. 1.

Jepjep, päivä uuno ja meitti meinas jo unohtaa tän... Hyvin lähtee uus kuukaus liikenteeseen :D

Uusi kuukausi oli hyvä aloittaa myöskin kuuden tunnin tauottomalla kuvankäsittelyllä - eipähän ainakaan tullu tylsää. Tänään siis muokkailin koko päivän alkuviikosta ottamia kuvia. Luulis, ettei kahen kuvan käsittelyyn mee kauaa - varsinkaan kun tietää jo valmiiksi mitä aikoo tehdä - mutta meittipä duunaili niiden kahen kuvan kimpussa sen kuus tuntia. Toisen kanssa tais mennä joku kolme ja puol ja toisen kanssa sitten loput ajasta.
Nojoo, ei se aika nyt sentään ihan tauotta menny - myönnän ainakin sähköpostin kattoneeni ja Facebookissa olleeni, mutta muuta ei myönnetä! :D
 Kävin ennen kolmen bussiin hyppäämistä muuten viemässä kamaa taas kirppikselle, ei sieltä ollu menny niin paljon kun aattelin, mutta oli kuitenkin. Tällä kertaa vein hiukkasen astioita. Toi kassi paino aivan hirveenä! En tullu aatelleeks, että astiat vois painaa noin hirveesti... Oli kiva hilata toi kassi ylämäkeen ja koulun jälkeen vielä takasin alamäkeen.. Meidän bussikuski aatteli muuten muutella hiukan omia aikataulujaan, bussin piti mennä Viitaniemen kautta ja siitä Harjun ohi, mutta kuski päättikin että 'nyt mennään Norssin ohi ja alas Yliopistonkatua!'. Voitte arvata miten ketutti... Mursukuski!

Asiasta kukkaruukkuun, inhoon olla Macilla. PC:t on niin paljon parempia, nuo macit murhaa mut... Unohin muuten julkasta ton aikasemman kuvan tänään Faceen, täytyykin muistaa se kun tulee kotia myöhemmin illalla. Tuossa kuuden aikaan alkaa Kulttuurikesän/-viikon suunnitteli kuntalassa, jonne pitäis osallistua Nuvan porukoitten kanssa. Siitä voi tulla ihan hauskaakin, katotaan mitä keksitään :)

Huomiseen! :)

3 kommenttia:

 1. Onpas susta joku ottanu hienon kuvan ;))))) :-DD

  VastaaPoista
 2. NORSSIN OHI!!! <3 Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 3. Tack roosu, Ronjalle kiitokset kuvauksesta :D

  Ilona on aina yhtä innoissaan Norssista :DD Mites muuten se kahvijuttu, koitetaanko mennä ennen joulua?

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)