torstai 24. kesäkuuta 2010

Loma

Kyllä, lomani alkoi jo 2.6 ja kyllä, olen ollut suurimman osani lomasta ihan lomalla-lomalla, jos joku nyt tietää mitä tarkoitan.

Mutta nyt olen Jussiksi lähdössä Kyyjärvelle, jos joku nyt tietää missä se on :D Tänne siis sukuloimaan ja takaisin tullaan viim. sunnuntaina, ehkä aikaisemminkin. Ajastan yhden postauksen lauantaille jottette jää ilman iki-ihania postauksiani ;)

Kommentteihin yritän jossain vaiheessa vastailla!

Jussin jälkeen ajoitan heti maanantaina K-marketissa työt ja jollen puhu ihan läpiä päähäni niin taidan olla joka päivä 8h töissä + pitäähän niitä kaverisuhteitakin hoidella joten postauksista ei ole mitään tietoa millon voin luvata niitä ilmestyviksi..Pari on jo hahmoitteilla, kuvat ja tekstin viimeistely vain pitäisi vielä hoitaa. Katsellaan mihin kehitytään :D

Joka tapauksessa, ajastan huomiseksi yhden kuvapostauksen missä on taas pari kuvaa mitä on tullut räpsittyä + hiukan muokattua. Toista on muokattu, toista ei. Yrittäkääpä sitten arvata :)

Ja tämä tälläistä kuuluu-postaukset eivät (toivottavasti) jää tavaksi, sillä ne ovat osa hiukan tylsiä..

Muistattehan muuten sitten vielä tämän koneenhankintaprosessini, sinne tarvitaan edelleenkin apua :D (Ja etenkin teiltä, jotka ette ole tekniikan ihmelapsia :D)

PS. Kaikille hyvää JUSSIA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)