perjantai 11. kesäkuuta 2010

Miksi? Miksei

Miksi kirjoittaminen tuntuu nykyään jotenkin pakkopullalta? Miksi ylipäätään melkeinpä kaikki koneella olo tuntuu pakkopullalta? Miksei kirjoittaminen ja sims-juttujen harrastaminen ole enää yhtä hauskaa kuin ennen?

Jotenkin tuntuu että kaikki odottavat jotenkin liikaa, tai sitten vain itse tunnen niin. Tuntuu siltä kuin ei saisi kirjoittaa mistä haluaa, tuntuu että on jotenkin liikaa velvollisuuksia vaikka on LOMA!!

Kuinkakohan moni suuttuu, jos en kirjoita heti noita kahta viimeistä päivää Ahvenanmaan reissusta? Periaatteessa kenelläkään ei ole oikeutta suuttua siitä, omapahan on blogini! Tuskin kukaan siltikään suuttuu vaikka ne tulevatkin hiukan myöhemmin, on ollut nimittäin tässä viime päivinä kavereiden kanssa tekemistä vaikka kuinka ja paljon!

Kavereiden kanssa olo on mahtava asia. Vaikka se olisikin vain istumista syöden jäätelöä tia pörräämistä kylällä paikasta paikkaan. Silti se on mukavaa! Nauttikaa siis kavereidenne seurasta, älkääkä unohtako heitä. Vaikka peruskoulu tai mikä tahansa koulu loppuisi ja periaatteessa polkujen pitäisi mennä eri suuntiin, pitäkää silti yhteyttä jos teillä on ollut mukavaa yhdessä!

Lomailkaa siis rauhassa, älkääkä jääkö kotiin aina vaan tehkää jotain spontaania niin saatte enemmän sisältöä elämään. Jos sisältöä on liikaa, niin karsikaan sitä! Jättäkää vaikka pari harrastusta pois. Tasapaino on MUST!

Tästä lähtien kirjoitan vain siitä, mikä tuntuu hyvältä. Toki saatte ehdottaa postauksien aiheita, mutta älkää odottako niiden valmistuvan heti. Kaikki aikanaan!

Lomat kaikille, postauksia tulee sitten kun jaksan ja kerkeän kirjoittaa !! :D

4 kommenttia:

 1. Ei se haittaa vaikka et kirjottaisikaan niitä 2 päivää :) Ei sulle pakkopullaa saa syöttää, vaan vapaaehtois pullaa :D.Tänäänki kun kaverini oli meille (se ei ollu meillä toukokuusta asti vaikka se asuu alla puolen kilsan päässä) ni ku se tuli ja vastasin sun kommenttiisi se oli vaan: ''mukavaa kun sulla käy tollanen kommentoija joka käy ahkerasti,se on tosi ystävällinen! Silloin tajusin et sä todellakin oot aktiivinen. Suur kiitokset siitä (sori romaanini)

  VastaaPoista
 2. Viimeinkin vapaaehtoista pullaa!! XD Mullekin käy joskus tolleeb että vaikka kaveri asuu ihan lähellä nii ei sen kanssa tuu vietettyä aikaa vaikka haluiskin.. Kiitokset, mukavaa kun joku muukin jaksaa kirjoittaa romaanikommentteja :D

  VastaaPoista
 3. Tuskin sulta liikoja odotetaan... Ota vaan rennosti niinkuin ite kehotit meitä ottamaan :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Joskus tuntuu että odotetaan.. Aion todellakin tänä kesänä ottaa rennosti!

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)