sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Mitä jos?

Mitä jos tekisin vielä kolmannet sivut näiden kahtien lisäksi? (Nämä kaksi siis ovat Hansims ja tämä LIKÖÖRIKAHVI)

Sivujen sisältö koostuisi suurimmaksi osaksi ottamistani kuvista, niiden muokkailuista ja muista tekeleistäni, kuten vaikkapa tuunaamistani vaatteista tai piirrustuksistani.

Saisiko idea kannatusta? Vai olisiko parempi jos vain pitäisin kaiken omana tietonani ja jatkaisin vain näiden kahden sivun parissa?

Mitä olette mieltä, olisiko ajatusta tehdä vielä yhdet sivut? Kommentoikaa ja jättäkää mielipiteenne!! Se voi olla ratkaiseva..

9 kommenttia:

 1. Minusta sinun kannattaisi laittaa tänne kuviasi ja tekeleitäsi, helpompaa pysyä mukana päivityksissä kun kaikki on yhdessä blogissa ;) Simsjutut Hanssimsiin ja Liköörikahviin kaikesta muusta maan ja taivaan väliltä :--DD

  VastaaPoista
 2. Se oli yksi vaihtoehto jonka jätin kirjoittamatta :D Voisin rueta toteuttaan tätä ideaa tässä lähipäivinä!

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä kuin Lumimarja =)

  VastaaPoista
 4. Tänne mun mielestä ois kiva laittaa niitä kuvia ja sunmuita piirrustusjuttujas :D Muttei kolmas sivu pahakaan juttu ois, kannatan ideaa.

  VastaaPoista
 5. Juuh, mustakin olisi parempaa et kokoisit ei-simssilliset (taino sims kuvia ofc tänne)jutut tänne ja sit Hansimssiin ne sims jutut:)Et sit sekois et mihin ei oo tullu pitkään aikaan päivitystä jne..

  VastaaPoista
 6. Musta kaikki tänne vaan niin sun ei tarvis kolmea sivustoa pyörittää ( ja meidän lukijoidenkaan ei tarvi käydä kun kahdella xD) ja se kävis helpommin!! Haluisin nähä noita sun tuunauksia ja jos voisit vaikka (jos ehdit) laittaa aina päivän asun. :D

  VastaaPoista
 7. Milla: Ok, yksi ääni lisää!

  Spring: Taidan päätyä tuohon että laitan tänne!

  Vanilla: Taas yksi ääni tänne! :D

  Hada: Oletkin uusi tuttavuus! Päivän asuni ovat yleensä sen verran tylsiä, että niissä ei ole oikein mitään näkemistä. Voisihan sitä joskus yrittää ryhdistäytyä ja suunnitella joskus mitä laittaa päälle :D + Jaksaa ottaa siitä kuvan :D

  VastaaPoista
 8. Olen samaa mieltä muiden kanssa. Kuviasi olisi tosi kiva katsella ja etenkin tässä blogissa. Ei ihan joka idealle kannatakaan tehdä omaa sivua =) Mutta laita kuvatuksia ihmeessä tänne vain!

  VastaaPoista
 9. Anna Elisabeth: Juu, tein jo sivun johon laittelin nyt alkuun vain muutaman kuvan :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)