keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

*Rumpujen pauketta ja kirkunaa*

Pääsin sinne, pääsin sinne, pääsin sinne!!

Ainiin minne?

No Audiovisuaalisen viestinnän puolelle opiskelemaan!! Meitistä tulee media-assari!

Mutta nyt syvä pohdinta: Suorittaako vaiko eikö suorittaa kaksoistutkinto? Mitä mieltä itse olette, kertokaa ja kommentoikaa!

(Pst! Huomenna tulossa lisää kuvia!)

2 kommenttia:

  1. En tidä, vaikuttaako tämä enää mihinkään, kun on jo kuukauden vanha postaus. Itse kävin oman ammattikouluni kaksoistutkintona, enkä kadu päivääkään. Välillä oli toki ankkaa ja lukiokaan ei kiinnostanut. olin jo lopettamaisillani, mutta ihana äitini sai taottua järkeä pieneen päähäni. Kaikkien hyvien ja huonojen hetkien ja välillä jopa ikuisuudelta tuntuneen (ja silti niin kovin nopeasti menneen) neljän vuoden jälkeen oli mieletöntä painaa valkoinen lakki päähänsä, varsinkin, kun 16 aloittaneesta lisäkseni sen teki vain neljä luokaltani. Suosittelen kokeilemaan, jos yhtään kiinnostaa, voihan sen sitten lopettaa, jos se ei ollut yhtään oma juttu. Itse kois, että lukio antoi hyvää vastapainoa ammattipuolen ainaiselle tekemiselle, välillä saattoi vain istua. Lisäksi se saattaa myöhemmin työelämässä painaa ja se avaa ovia muuallekin, elämä on lopulta myös aika pitkä, mielipiteet vaihtuu ja joskus siitä voi olla hyötyä. Itse ehdin kyllä harrastamaan ja näkemään kavereita, oli minulla ihan elämä, kun en ottanut siitä lukiosta liikaa paineita enkä ottanut kaikkea ihan liian vakavasti.

    Sorry romaani, tähän asiaan mulla vaan on paljon mielipiteitä. :)

    VastaaPoista
  2. Se on hyvä että on romaani ja mielipiteitä! Otan vinkistä vaarin: en ota siitä liikaa paineita! Ja luultavasti siitä on tulevaisuudessa hyötyä! Kiitokset kommentista :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)