lauantai 26. kesäkuuta 2010

Pirkan Toffeetuutti

Tällä kertaa tiukempaakin tiukempaan jäätelösyyniin pääsee Pirkan Toffeetuutti! (Jos joku ei tiennyt niin Pirkka on K-ryhmän oma tuotemerkki :D)

Tämä (ainakin meidän perheessämme) legendaarinen tuote kuuluu jokaisen jäätelökesään! Reilusti alle euron jäätelölle on vaikea löytää yhtä hyvä tuote hinta-laatu-suhteeltaan. Ja nyt kerron miksi mielestäni on näin!


(Siinä se legendaarinen tuote nyt on!)

Ensinnäkin, toisin kuin monen muun kalliimman jäätelön tavoin tämän ulkoasu jotenkin vetää minua puoleensa.. Se on jotenkin niin yksinkertainen ja ... sopivan pelkistetty. Kaikki tiedot lukee selkeästi esillä, väri on mitä toffeemaisin ja samalla kesäinen valkoisinen kukkineen. Jonkun mielestä tämä näyttää tylsältä, omasta mielestäni se on silti hyvin kiinnostavan värinen :D Kuten jo aikaisemminkin totesin, toffeemainen :D


 
Toisena päästäänkin sitte itse jäätelöosan ja vohvelin kimppuun! Jäätelö itsessään on hyvin kermaisen ja toffeisen makuinen, ei yhtään samaa laatua kuin serkkunsa Pirkan Mansikkatuutti joka taas maistuu aivan.. Niin, aivan muovilta. Tässä on toffeekastiketta päällä (ja hiukan sisälläkin) sekä pienen pienet suklaareunukset vohvelin rajassa. Vohveli itsessään on aivan hullun rapea (joka siis on vain hyvästä) ja maukas.

 

Kun jäätelö on melkein kokonaan ahmittu, tulee vastaan ihana yllätys: suklaalla vuorattua toffeekastiketta + loppuvohveli! Voisin jopa sanoa että paras osa tässä jäätelössä! Ihanan makea ja samalla rapea päätös jäätelölle :D

Mikä on teidän lempijäätelönne ja mistä jäätelöstä (tai yleensäkin mistä esim. kirjasta/leffasta) haluatte lisää arvosteluja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)